MATERINSTVO

Od škrbaste deklice do hollywoodske lepotice

Amanda Seyfried se odlično znajde v materinstvu. Pri varstvu 11-mesečne hčerke ji pomagajo starši in mož.
Fotografija: Amanda Seyfried je skromna lepotica. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Amanda Seyfried je skromna lepotica. FOTO: Guliver/Getty Images

Amando Seyfried je v zadnjem obdobju čedalje pogosteje mogoče zaslediti v javnosti, saj je njena 11-mesečna hči že dovolj stara, da si lahko z možem Thomasom Sadoskim privoščita prepotrebni oddih. Pri varstvu deklice sta se še posebno izkazala dedek in babica. Neredko se 32-letna zvezdnica filma Mamma Mia! v družbi mame Ann poda z vozičkom na sprehod po ulicah Beverly Hillsa. Treba je priznati, da se ji materinstvo izjemno poda, vseskozi se smeji, dela grimase in uživa v družbi malčice.
Zanimivo je, da Amanda in Thomas javnosti še nista razkrila, kako je otroku ime. Očitno je tudi to izvedljivo, če imaš dovolj prisebne prijatelje in svojce. Igralka je sicer znana po tem, da se ne vede zvezdniško in vzvišeno; med ljudmi je sproščena, oblečena v udobna vsakodnevna oblačila. A kljub temu jo je težko prezreti, saj je osupljivo lepa in pravi magnet za poglede. Poleg tega je tudi umetnica, ki se odlično znajde pred kamerami in za pevskim mikrofonom. To je dokazala tudi v filmu Mamma Mia!, kjer je odlično pela in plesala.

Zvezdnica je na svojem instagramu nedavno objavila prikupno fotografijo, ko je bila še deklica, na njej je škrbasta in razposajena. Številna dekleta so v njej našla uteho, saj se po njej ni dalo slutiti, da bo nekoč zrasla v tako osupljivo in uspešno lepotico. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije