PRESENEČENJE

FOTO: Rachel McAdams pričakuje prvega otroka

Igralka se nekaj mesecev ni pojavila v javnosti. Uspešno ji je uspelo tako dolgo skrivati nosečnost.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Hollywoodska igralka in dobitnica oskarja Rachel McAdams (39) bo kmalu mama. Noseča je že sedem mesecev, kar je odlično skrivala. Širijo se govorice, da je oče otroka njen partner in scenarist Jamie Linden (37). Seveda zvezdnica in njen agent tega še nista potrdila. 
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Javnost jo pozna po odlično odigrani vlogi v filmu Beležnica, v katerem je zaigrala z znanim hollywoodskim zvezdnikom Ryanom Goslingom (37), ki je bil nekaj let tudi njen partner.

Zadnje mesece Rachel ni bilo videti v javnosti. Pravi čudež je, da ji je uspelo tako dolgo skrivati naraščaj. Nazadnje se je pojavila na letališču pred tremi meseci, vendar je svoj trebuh odlično prikrila z veliko jakno.Zanimivo je, da ni prišla na premiero svojega novega filma Noč igre, ki je bila pred dnevi v Egiptu, piše 24sata.hr.Za časopis People je leta 2009 povedala: »Če bi imela nekaj otrok, bi bilo čudovito. Moja mama je moj veliki navdih. Je medicinska sestra in je zato zelo nežna. Pusti mi, da sem to, kar si želim biti. Verjamem, da bom tudi sama imela te odlike in bom taka kot ona.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije