ROMANTIČNO

Divji rocker se je poročil kar v kopalnem plašču

Tommy Lee in njegova 31-letna izbranka sta se vzela v copatih. Hugh Grant ljubezen do Anne zacementiral z masivnim prstanom.
Fotografija: Ko si je Hugh Grant pri 57 vendar nataknil poročni prstan, se je odločil za precej nenavadnega.
Odpri galerijo
Ko si je Hugh Grant pri 57 vendar nataknil poročni prstan, se je odločil za precej nenavadnega.

Maj se izteka, toda Hugh Grant in Tommy Lee sta želela izkoristiti in upravičiti njegov sloves meseca ljubezni. Da sta pohitela in v zadnjem majskem koncu tedna svojima ljubljenima obljubila večno ljubezen in zvestobo. Oba približno s četrt stoletja mlajšima izbrankama, oba že krepko prek petdesetice in s precej netradicionalno izmenjavo poročnih zaobljub. A vendar z eno velikansko razliko. Medtem ko je Hugh Grant pri zrelih 57 letih prvič zakorakal pred oltar, je dve leti mlajši rocker to storil že v četrto.

Rockerjev zakon s Pamelo se je končal z obtožbami domačega nasilja. FOTO: Guliver/Cover images
Rockerjev zakon s Pamelo se je končal z obtožbami domačega nasilja. FOTO: Guliver/Cover images

Če bi pogledali gola dejstva, Tommy Lee ne zveni kot idealen mož. Njegov prvi zakon z Elaine Bergen se je izpel že v letu dni, s Heather Locklear je ločitvene papirje podpisoval po pregovornih sedmih letih skomin, v tretje pa je Pameli Anderson obljubil večno ljubezen po le štirih dneh poznanstva. In bil po treh letih že sredi ločitvenega procesa, ki so ga dodatno omadeževale obtožbe družinskega nasilja nad ženo, zaradi česar je šest mesecev preždel v ječi. Vse to ni zmotilo 31-letne Brittany Furlan, ki je na letošnje valentinovo, ko jo je z rockerjem vezala ljubezen komaj kakšnega pol leta, od navdušenja in blažene sreče vzkliknila. Namesto klišejskega šopka rdečih vrtnic ali čokoladne bombonjere ji je divji rocker namreč podaril škatlico z zaročnim prstanom. Z diamantom v obliki srca.

A zdaj je poznala, da njen zaročni dan ni bil najlepši. Tega je nadkrilil poročni. »Najboljši dan sploh!« je čivknila, ko je med intimnim poročnim obredom v hotelu na Beverly Hillsu dahnila usodni da. Toda ne v bleščeči poročni obleki z dolgo vlečko in morda tiaro na glavi in Tommy ne elegantno čeden v smokingu – prisegla sta na udobje in se drug drugemu zavezala na hotelski trati v hotelskih copatih in kopalnih haljah.

V središču je bila le ljubezen. Nič glamurja in pompa, ki ju tako radi povezujemo z zvezdniki. In za podobno skromno, svetu skoraj nevidno poroko sta se odločila tudi Hugh Grant in Anna Eberstein, s premori skupaj že šest let, med katerimi so se jima rodili trije otroci, zadnji pred komaj dobrima dvema mesecema. Najbolj zagrizen samec Hollywooda, še do nedavnega prepričan, da monogamija ni naravna, je svojo ljubezen in zvestobo brez fanfar in konfetov obljubil Anni kar na matičnem uradu v bližini njunega londonskega doma.

»Ni bil velik dogodek. Le peščica prijateljev in najožjih družinskih članov. A se je že na daleč videlo, da sta mladoporočenca presrečna, nasmeha nista mogla zbrisati z obraza,« je dejal očividec, ki pa bi skoraj spregledal, da je šlo za skoraj nepredstavljivo – Grantov skok v zakon. Zvezdnik namreč v precej običajni moški obleki, prav tako Anna le v srajci in preprostem kratkem krilu. Niti sledi o poročnem blišču. Pa tudi prstan, ki si ga je nadel igralec, je za svetlobna leta oddaljen od klasičnega zlatega obročka. Namesto tega masiven zlat prstan čez polovico prsta in s tremi rdečimi dragimi kamni v navpični liniji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije