LOČITEV

Adele se ločuje

Pevkinemu zakonu je odklenkalo aprila. Menda ji srce že bije za drugega.
Fotografija: Tudi uradno želi končati svoje poglavje s Simonom.
Odpri galerijo
Tudi uradno želi končati svoje poglavje s Simonom.

Pet mesecev po tem, ko je britanska pevka Adele svetu priznala, da je njene ljubezni s Simonom Koneckijem konec, je to pripravljena potrditi še uradno in dokončno obrniti nov list v svoji knjigi življenja. Vse od aprila, ko sta naznanila, da se razhajata, sta o tem molčala, vendar je že vedela, da ni poti nazaj.

»Prijateljem je brez ovinkarjenj priznala, da je med njo in Simonom nepreklicno konec,« je povedal vir, kar je Adele zdaj le še potrdila z vlogo ločitvenega zahtevka na sodišče.

Pevko angelskega glasu je kupidova puščica zadela leta 2011, a sta s Simonom romanco skrivala pred mediji. To jima je uspevalo do jeseni 2012., ko nista mogla krotiti sreče ob rojstvu prvorojenca Angela. Pred dvema letoma sta se poročila, aprila letos pa je njun predstavnik sporočil: »Adele in Simon sta zakorakala po ločenih poteh, a sta odločena, da vsemu navkljub z vso skrbjo in ljubeznijo še naprej vzgajata Angela.«

Adele je izpeta ljubezen napolnila z žalostjo, a zlomila je ne bo, zagotavlja neimenovani vir: »Močna ženska je, določena nadaljevati svoje življenje«. Adele je spremenila življenjski slog, ki ga po novem vodita zdrava prehrana in redno gibanje, zaradi česar je postala vitkejša, poleg tega se je menda že ogrela za drugega.

Za nekoga »podobno bradatega kot Konecki, ki pa naj bi vendar bil malce bolj negovan«. Kdo ve, morda je skrivna nova ljubezen igrala vlogo pri tem, da želi svoj zakon končati še črno na belem. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije