ZVEZDNIŠKA ZASEDBA

V filmu vseh zvezd bo Pitt DiCaprijev kaskader

Tarantino začel snemati film Pred davnimi časi v Hollywoodu. Zvezdniška zasedba se je zbrala na prvem branju scenarija.
Fotografija: Brad Pitt je Tarantina prepričal v filmu Neslavne barabe.
Odpri galerijo
Brad Pitt je Tarantina prepričal v filmu Neslavne barabe.

Kultni režiser Quentin Tarantino je v Los Angelesu zbral verjetno najbolj zvezdniško zasedbo vseh časov. Paparaci so vriskali od sreče, saj so lahko fotografirali sprevod slavnih pred prostori skupinskega branja za prihajajoči film Once Upon A Time In Hollywood (Pred davnimi časi v Hollywoodu). Drug za drugim so tako v četrtek na vajo pricapljali Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie in Dakota Fanning. A to še ni vse, saj so bili na branju prisotni tudi Burt Reynolds, Timothy Olyphant in Emile Hirsh.


Največ pozornosti je pritegnil Brad Pitt, ki se je pripeljal z motorjem, oblečen je bil v kavbojke in belo majico. Odlično razpoložen se je na široko smejal in kramljal. Po drugi strani je bil DiCaprio videti veliko bolj resnoben, oblečen je bil v črno trenirko s kapuco, na glavi je imel kapo za bejzbol. A njegova resnobnost ni bila nič v primerjavi z mrkim pogledom, ki si ga je nadel Tarantino, ko se je pripeljal z rumenim mustangom. Svoje sodelovanje pri filmu je potrdilo še več zvezdnikov, ki pa jih v četrtek ni bilo videti, denimo Kurt Russell, Damian Lewis, Michael Madsen, Tim Roth in Luke Perry.


V filmu bo DiCaprio igral Ricka Daltona, bivšega zvezdnika televizijske serije o Divjem zahodu, Pitt pa Cliffa Bootha, njegovega dolgoletnega kaskaderja. Par se odpravi nazaj v Hollywood, da bi obudil svojo slavo, vendar se je vmes vse spremenilo. V prestolnici filma se znajdeta leta 1969, v času umorov Charlesa Mansona. Margot Robie bo igrala Rickovo sosedo, slovito Sharon Tate, ki so jo umorili, ko je bila visoko noseča. Pacino bo upodobil Rickovega agenta Marvina Schwarza. Aprila sta DiCaprio in Tarantino navdušila oboževalce, ko sta se nenapovedano pojavila na filmskem sejmu v Las Vegasu in predstavila film lastnikom kinematografov. »Ta film bo od vseh, kar sem jih naredil, najbližji Pulp Fictionu (Šund),« je povedal sloviti režiser. Po njegovem mnenju bo igralski duet Pitt in DiCaprio najbolj udaren vse od sodelovanja Roberta Redforda in Paula Newmana. Pred tem je Tarantino z DiCapriem sodeloval pri filmu Django Uncahined (Django brez okovov), s Pittom pa pri filmu Inglourious Basterds (Neslavne barabe).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije