NOVA PESEM

Slavni dvojec o najtežji preizkušnji starševstva

Marjetka Vovk razmišlja o prihodnosti, ko bosta sinova zapustila dom.
Fotografija: Njuna nova pesem Zdaj pa greš govori o življenjski prelomnici vsakega od staršev. FOTO: NEO VISUALS
Odpri galerijo
Njuna nova pesem Zdaj pa greš govori o življenjski prelomnici vsakega od staršev. FOTO: NEO VISUALS

Marjetka Vovk in Raay, ki ju poznamo skupaj kot Maraaya, sta poskrbela, da so se slovenske mame raznežile in zajokale ob njuni novi pesmi Zdaj pa greš. Ob izidu balade na družabnih omrežjih starši, predvsem mame, delijo svoje izkušnje in občutke ob prelomnici, ko otroci odrastejo in zapustijo domače gnezdo ter gredo sanjam in življenju naproti. Pesem namreč govori prav o tem – o življenjski prelomnici vsakega od staršev.

Ganljiv videospot in besedilo opisujeta občutke mame, kako se sooča s svojimi čustvi ob tej novi življenjski situaciji. Razmišlja, kako hitro je minil čas, kako hitro je otrok odrasel in kako bo treba življenje postaviti v nove tirnice. Da je zgodba še bolj pristna, sta v videospotu zaigrala mama in sin, ki sta to tudi v resničnem življenju. Priznana slovenska igralka Nina Ivanič in njen sin Luka Rep sta prvič nastopila skupaj.

»Želela sva si, da vlogo mame odigra profesionalna igralka, saj je treba brez besed prikazati vsa čustva. Nina je popolna za to vlogo, saj je kot oseba izjemno topla in pozitivna. Marjetka jo je kontaktirala in takoj sta se ujeli. Še bolj ganljivo pa je, da vlogo sina igra njen sin Luka. Prvič sta skupaj zaigrala, in kot pravi Nina, je to tudi zanju prekrasna izkušnja in prekrasen spomin,« nam je zaupal Raay.

»Družina nama pomeni največ. Zato se veliko pesmi, ki jih ustvariva, dotika te tematike. Veliko glasbenikov, predvsem mlajša generacija, želi osvojiti mlajše poslušalce in uloviti modne smernice. Vsebine in zgodbe, ki jih piše življenje, se manjkrat slišijo v pesmih, zato sva vesela, da imava navdih pisati tudi o takih temah,« pravita slavna zakonca. Marjetka kot mama dveh sinov pravi, da se zaveda tega, da jo najtežji del starševstva še čaka.

»Že zdaj se nama ob misli, da bosta nekoč sinova odletela iz gnezda, utrnejo solze. A to je življenje! Tole sva napisala zanju! Da bosta vedno vedela, da sta največ v najinem svetu. Tale je za nas starše!« povesta za konec. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije