GROZLJIVKA

Jordan že pripravlja novo nočno moro

Avtor filma Zbeži! zbira vrhunsko zasedbo. Film bodo premierno prikazali marca 2019.
Fotografija: Utrinek iz filma Zbeži!
Odpri galerijo
Utrinek iz filma Zbeži!

Trenutno najbolj vroč ustvarjalec grozljivk je Jordan Peele, ki je zaslovel s filmom Get Out (Zbeži!). Nedavno je 39-letni režiser, scenarist in igralec razkril, da že dela na novem filmskem projektu, ki se bo imenoval Us (Mi). Prav veliko še ni znanega, a menda se resno dogovarjajo, da bi v glavnih vlogah nastopili odlična Elisabeth Moss in oskarjevka Lupita Nyong'o. Za novo grozljivko so že izdelali poster, na katerem sta upodobljeni dve glavi, ki gledata vsaka v svojo stran, spodaj pa napis, da gre za novo nočno moro dobitnika oskarja Jordana Peeleja. Glede na to, da zdaj potekajo šele prvi pogovori, ni pričakovati, da bo film prišel na velika platna pred prihajajočo pomladjo. Neuradno naj bi bila premiera 15. marca 2019.

Elisabeth Moss je zaslovela s serijo Mad Men (Oglaševalci), zdaj pa 35-letnica blesti v pretresljivi nadaljevanki Deklina zgodba, ki je že potrdila tretjo sezono. Lupita zdaj žanje uspehe z enim najuspešnejših filmov o superjunakih – v Črnem panterju. Poleg tega naj bi v prihajajoči grozljivki nastopil tudi Črni panter, 31-letni Winston Duke.

Film Zbeži! je prišel v kinematografe februarja 2017 in uvodni teden končal z dobrimi 28 milijoni evrov zaslužka. Do zdaj je prinesel že vrtoglavih 215 milijonov. Pri oskarjih je bil nominiran za najboljši film, za najboljšega režiserja in najboljši scenarij – to je pred njim uspelo le dvema avtorjema. Na koncu je dobil kipec za scenarij. Del uspeha filma je bil v odličnem izboru igralcev, nastopili so Daniel Kaluuya, Alison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones in Stephen Root. Lansko leto je bilo zanj še posebno srečno, saj je 39-letni Jordan dobil prvega otroka s svojo 40-letno ženo Chelsea Peretti. Sinčku sta dala ime Beaumont Gino Peele.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije