VROČE

FOTO: Neishin dekolte kot paša za oči

Urejena Katarina Kresal z uglajenim Mirom Senico. Predsednik Pahor pa (spet) s sinom.
Fotografija: Neisha in njen dekolte FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Neisha in njen dekolte FOTO: Mediaspeed

Lastnik ljubljanske restavracije AS Svetozar RaspopovićPope (gostilno vodi skupaj s sinom Sebastjanom) te dni, ko je praznoval 30 let delovanja, ni pozabil na svoje prijatelje in redne goste.

V rdeče se je za sprejem v Asu oblekla Tanja Ribič. Vendar je z do vratu zaprtim pulijem skrila vse, kar se skriti da, v nasprotju s skoraj razgaljeno Neisho. Kljub temu je v družbi svojega Đura žarela. Zanimivo, glede na to, da smo Tanje vendarle vajeni nekoliko bolj vpadljive in ekstravagantne.
Tanja Ribič in Đuro. FOTO: Mediaspeed
Tanja Ribič in Đuro. FOTO: Mediaspeed

Da je Svetozar Raspopović sinonim strasti in ljubezni do dobre hrane, gostilna AS pa prostor, kamor zahaja precej pripadnikov politične elite, je potrdil prihod predsednika Boruta Pahorja, ki se je (spet) prikazal s sinom. Kot kaže, Pahor ni edini obraz s slovenske politične scene, ki je reden gost omenjene restavracije. V fotografski objektiv smo namreč ujeli tudi Katarino Kresal, nekdanjo predsednico tedaj vplivne politične stranke LDS. Vedno do potankosti urejena Kresalova je za to priložnost izbrala črno-zlato kombinacijo. Kot kažejo modne smernice, bo zlata letos zelo aktualna, Katarina pa s sledenjem modnim trendom odlično skriva svoja leta. Ali pa z lahkotnim stilom lovi zgolj lovi ravnotežje med resnim delom in uglajenim Mirom Senico ter svojo notranjo mladostno energijo.
Vedno urejena Katarina Kresal. Za njo pa Miro Senica. FOTO: Mediaspeed
Vedno urejena Katarina Kresal. Za njo pa Miro Senica. FOTO: Mediaspeed


Prikazal se je tudi dr. Peter Čeferin, ki je tokrat prišel brez svoje Rije. Čeferin je Svetozarjev prijatelj, skupaj z njim pa je tudi spregovoril nekaj priložnostnih besed. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije