KONEC

Zapustil jo je pred širno Slovenijo, ona pa ni obupala

Po šovu naj bi ga še klicala in spraševala, ali sta še par. 
Fotografija: Jože je Simono zapustil pred očmi vse Slovenije in izbral Anemari. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Jože je Simono zapustil pred očmi vse Slovenije in izbral Anemari. FOTO: Pop TV

Jože Mastnak je v soboto v zadnji oddaji Ljubezen po domače poskrbel za pravi šok. Pred širno Slovenijo je zapustil Simono in izbral drugo – Anemari. Po šovu je razkril, zakaj se je tako odločil in kako je tik pred koncem ugotovil, da s Simono ne bosta dobro funkcionirala.

Po romantičnem izletu v dvoje sta se Jože in Simona nekajkrat sestala in takrat naj bi bila Simona do njega arogantna in ukazovalna. » Postavljala je samo take pogoje, ki so njej v prid, moje mnenje pa ni štelo. Rekla je, da na kmetiji nimam veliko dela in da bi moral skrbeti tudi za gospodinjska opravila,« je potarnal Jože in nadaljeval, da ni hotela delati na njivi in vrtu. »Jaz ji sicer lahko pomagam, ne vem pa, kaj bi potem delala ona, razen da bi hodila v službo tako kot jaz. Zdi se mi, da se je z menoj zbližala predvsem zaradi mojega materialnega stanja. Midva ne bi mogla funkcionirati. Ženska, ki bo prišla k meni, ne potrebuje ničesar, samo ljubeč odnos do mene hočem, in to je vse, ne more pa se ukazovalno in arogantno vesti do mene,« je za Pop TV dejal Jože in razkril, da ga je Simona po koncu šova še klicala in spraševala, ali sta še par.

»Saj na pogled je lepa ženska, nimam kaj reči, ampak bontona pa nima,« je še dejal Jože o Simoni in dodal, da bi ji še vedno pomagal, čeprav je bila do njega tako arogantna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije