VELIKO BERO POKAZAL NA SLIKI

Tega o Andreju Hoferju niste vedeli: komaj jih je držal v roki (FOTO)

Na fotografiji, ki jo je objavil, ponosno kaže nabrane gobe. Hofer sicer še zdaleč ni edini, ki si je vzel čas za gobarjenje. Takšnih je v teh dneh veliko.
Fotografija: Elegantno obleko zamenja tudi za bolj športna oblačila. FOTO: Adrian Pregelj
Odpri galerijo
Elegantno obleko zamenja tudi za bolj športna oblačila. FOTO: Adrian Pregelj

To, da zna Andrej Hofer s svojim komentiranjem zelo popestriti Pesem Evrovizije, že vemo. Manj znano pa je, da se voditelj odlično znajde tudi v gozdu, natančneje pri nabiranju gob. Vsaj če sodimo po sliki, ki jo je delil na instagramu.

Na fotografiji, ki jo je objavil, ponosno pokaže nabrane gobe. Teh je toliko, da jih že komaj drži v eni roki. Očitno ima odličen nos zanje. 

Navdušenja ni skrival. FOTO: Andrej Hofer/instagram
Navdušenja ni skrival. FOTO: Andrej Hofer/instagram

Jesen je sicer idealna za nabiranje gob. Hofer pa še zdaleč ni edini, ki si vzame čas za obisk gozdov in gobarjenje. Takšnih je v teh dneh veliko. O gobah sicer pišemo tudi v Slovenskih novicah. Nekaj člankov o njih lahko najdete že na naši spletni strani, še več pa v našem časopisu.

Večkrat zaide v naravo

Hofer, ki je novembra lani srečal abrahama, večkrat zaide v naravo. Na svojem profilu na instagramu, ki ga je odprl na začetku letošnjega leta, je s sledilci delil že več lepih trenutkov v naravi. 

Priljubljeni voditelj sicer že več let za našo nacionalno televizijo komentira Pesem Evrovizije. Letos jo je komentiral že 15., žal le iz Slovenije, in ne s prizorišča dogajanja. Podobno je bilo sicer že zadnjih osem let.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije