NOVA PRIČESKA

Ste videli, kako izgleda Anamarija Lampič? Sprememba je drastična (FOTO)

Naša biatlonka je spremenila pričesko. Ta je zdaj krajša, bolj ravna in druge barve. Kot pravi, gre z njo v novo sezono.
Fotografija: Anamaria še iz časov, ko je bila tekačica na smučeh. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Anamaria še iz časov, ko je bila tekačica na smučeh. FOTO: Tomi Lombar/Delo

Nekdanja slovenska tekačica na smučeh, zdaj pa biatlonka, Anamarija Lampič je tekmovalno sezono končala pred nekaj tedni. Več prostega časa je izkoristila za spremembo svojega videza. Privoščila si je namreč novo pričesko. Kako je po novem videti, je pokazala svojim sledilcem na instagramu.

Kot je videti na posnetku, ki ga je delila, si je lase dala skrajšati in pobarvati v druge tone. Izginili pa so tudi kodri, ki jih je imela pred preobrazbo. Treba je priznati, da naši šampionki tudi nova pričeska zelo pristaja.

V svoji objavi na instegramu je zapisala, da ima po novem 20 cm krajše lase in dodala: »Nova sezona nova frizura.« S tem je dala vedeti, da bo imela takšno pričesko še kar nekaj časa.

Anamarija je preteklo sezono v biatlonu s 378 točkami končala na 17. mestu. Prostora za napredek je torej še dovolj. V teku na smučeh je dokazala, da sodi med najboljše, in zdi se povsem verjetno, da bo tudi prihodnje sezone v biatlonu zaključila na višjem mestu, kot je letošnjo. 

V smučarskih tekih je dosegla izjemne rezultate. Med drugim je na svetovnih prvenstvih dobila dve bronasti medalji in eno srebrno, v svetovnem pokalu pa je večkrat stala na zmagovalnem odru.

Preberite še:

image_alt
Anamarija Lampič: Eno samo veselje (Suzy)

image_alt
Anamarija Lampič: Na Dolenjskem mi še nihče ni trobil ali me izrinil s ceste

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije