Slovenska pevka s kilogrami ni obremenjena

Pevka Nina Donelli je velika gurmanka in obožuje raznovrstno hrano. Rada dobro je in se zaveda, da hrana hitro zapelje človeka.
Fotografija: V telovadnem elementu že pred zoro FOTO: ROK BREZNIK
Odpri galerijo
V telovadnem elementu že pred zoro FOTO: ROK BREZNIK

Če jo pogledamo, bi zelo težko ugotovili, da nadvse rada je. Ena najuspešnejših slovenskih pevk Nina Donelli, ki ji gre odlično tudi na glasbeni sceni na Hrvaškem, je namreč vitko dekle, na njej bi se zaman trudili najti kakšen kilogram preveč. Kdo bi utegnil pomisliti, da je nenehno na dietah ali da sploh ne je. A niti približno ni tako. Nina namreč še kako rada je.
Uživa ne le v okusih, temveč tudi v postrežbi. FOTO: OSEBNI ARHIV
Uživa ne le v okusih, temveč tudi v postrežbi. FOTO: OSEBNI ARHIV

Če jo kdo povpraša, kako lahko poje toliko, povrhu pa se ji takšni obroki sploh ne poznajo na telesu, vedno odgovori enako. »Čeprav so moji dnevi zapolnjeni z obveznostmi in sem veliko v avtu med Slovenijo in Hrvaško, si vedno vzamem čas za obroke. Pravilna in zadostna prehrana je nekaj, pri čemer se ne pustim motiti. In nikoli mi še na misel ni prišel izgovor, da nimam časa jesti,« pravi.

Da ima velik apetit, ne preseneča, saj porabi veliko energije. Poleg tega je velika gurmanka, za katero hrana ne pomeni le nekaj nujnega in vsakdanjega, ampak tudi posebno doživetje. Rada poskuša nove jedi in recepte. »Všeč mi je dobra in različna hrana. Želim tudi, da je skrbno pripravljena in dobro postrežena, saj menim, da ljudje jemo tudi z očmi, in lepo servirana jed je še okusnejša prav zaradi videza,« meni.

Zaradi narave svojega dela ne kuha tako pogosto, kot bi ob drugačni službi ali kolikor bi želela. Ko gre na počitnice, vedno obišče znane restavracije in obvezno poskusi lokalno kuhinjo ter specialitete. Z obiskovanjem različnih krajev človek najbolj ugotovi, koliko in kakšnih vse receptov ter jedi je ne le v svetu, ampak velikokrat niti ne prav daleč stran.


Kljub temu se Nina zaveda, da dobra hrana zelo hitro zapelje človeka in mu jo nadvse zoprno zagode s kilogrami, zato to upošteva tudi pri jedi. Poje veliko zdrave hrane, redno pa obiskuje tudi fitnes. V fitnesu je med tednom že, če verjamete ali ne, ob 5. uri! Po telovadbi jo namreč čaka delo v pisarni ali pa druge obveznosti, zaradi česar je tako zgodnja, v bistvu še skoraj nočna ura najbolj praktična in najlažja. S fitnesom tako kombinira gurmanstvo in skrbi za zdravje, obenem pa je polna energije. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije