NEPRIČAKOVANE SPREMEMBE

Se v Bar vrača vroča tekmovalka?

Medtem ko so nekateri prepričani, da se bodo vselili popolnoma novi ljudje, spet drugi menijo, da bi se lahko vrnili izpadli tekmovalci.
Fotografija: Se vrača v Bar? FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Se vrača v Bar? FOTO: Instagram

Vse od torka, ko so izvedeli, da se jim bodo v kratkem pridružili novi tekmovalci, so barovci na trnih. Ves čas kujejo teorije zarote in ugotavljajo, kdo bi lahko bili prišleki. Medtem ko so nekateri prepričani, da se bodo vselili popolnoma novi ljudje, spet drugi menijo, da bi se lahko vrnili izpadli tekmovalci. Sploh Teo vznemirja misel, da bi se lahko v šovu znova pojavila Noemi.

Videti je, da predvsem Tea veliko premleva možnost o vrnitvi že izpadlih barovcev. Očitno jo najbolj vznemirja misel, da bi se v šov vrnila Noemi, čeprav spet drugi pravijo, da se tisti, ki so sami izredno zapustili šov, zagotovo ne bodo vrnili. Nekako bolj verjetno se jim zdi, da se jim bodo pridružili popolnoma novi tekmovalci, za katere jim je Barov menedžer Emi ob novici, da to soboto zaradi vselitve prišlekov vročih stolov ne bo, namignil, naj jih iščejo med obiskovalci lokala.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas