LJUBEZEN PO DOMAČE

Pop TV razkriva, kakšno plačilo dobijo sodelujoči v šovu

Jaqueline so očitali, da so ji za sodelovanje plačali.
Fotografija: Jacqueline Kale. FOTO: Tadej Bernik
Odpri galerijo
Jacqueline Kale. FOTO: Tadej Bernik

V nedeljski oddaji Ljubezen po domače je Jacqueline Kale gledalce presenetila s sporočilom, da se njeno srce v šovu ni ogrelo za nikogar. Jože Mastnak, ki ga je povabila na romantični izlet, nato pa mu povedala, da do njega goji le prijateljska čustva, ji je očital, da se je v šov prijavila zaradi promocije. 

Na spletnih omrežjih so se kmalu pojavile špekulacije, da je Pop TV nekaterim kandidatom plačal za sodelovanje v šovu. »Jacqueline namerno igrala na to karto kakor je! Tu je sam POP TV jo fajn plačal! Ker bila ze več šivih ne sam v Sloveniji! Takim nebi dovolil v resničnostnih sivih igrati!« je zapisal (nelektorirano) eden od komentatorjev.

Z vprašanjem, ali so kateremu sodelujočemu plačali za sodelovanje v šovu (in koliko), smo se obrnili na Pop TV. »Edino plačilo in največja nagrada, za katero se borijo naši sodelujoči, je – ljubezen. Tako smo letos dobili že tretjega dojenčka, ki se je rodil Barbari in Damjanu iz aktualne, 4. sezone, ki se zaključi to nedeljo ob 20.00 na Pop TV,« so odgovorili.

Damjan in Barbara. FOTO: Pop TV
Damjan in Barbara. FOTO: Pop TV

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije