Modrijan Blaž je postal očka

Njegova srčna izbranka naj bi v celjski porodnišnici povila dečka.
Fotografija: Glasbenik Blaž Švab je decembra prekinil molk in spregovoril o zasebnem življenju. FOTO: VORANC VOGEL/DELO
Odpri galerijo
Glasbenik Blaž Švab je decembra prekinil molk in spregovoril o zasebnem življenju. FOTO: VORANC VOGEL/DELO

Po govoricah sodeč je modrijan Blaž Švab pred dnevi postal oče, njegova izvoljenka naj bi v celjski porodnišnici povila sina. Da je res tako, nam Blaž ni ne potrdil in ne zanikal, njegov molk pa je glede na izkušnje povsem razumljiv. Glasbenik in njegova srčna izbranka sta namreč lep čas molčala o nosečnosti, nato pa sta prekinila molk in decembra je Blaž za revijo Suzy priznal, da je razočaran nad okolico.

»Hudo mi je, ker sem v zadnjem obdobju tako soočen s pritiski novinarjev, ali bom res postal oče. Iz ožjega osebnega kroga so odtekle informacije, kar me je razžalostilo. Da o svojem družinskem življenju ne govorim, ni princip, s katerim bi vzbujal pozornost. Povsem nasprotno,« nam je zaupal Blaž in priznal, da zasebno življenje drži zase tudi zato, ker je v preteklosti imel težave z zalezovalci. Nekdo ga je na ulici celo napadel, na pomoč pa so mu priskočili mimoidoči. Seveda je o sladkem pričakovanju spregovoril z iskrico v očeh in priznal, da se veseli očetovstva.


»Strah me je, ali bom znal biti dober oče, kot je strah vse bodoče starše,« je povedal modrijan, ki pa ima na srečo dober zgled. »Imam čudovite starše, mamo, ki je vedno poudarjala poštenost in iskrenost ter da je v ljudeh treba videti dobro, da je vsem treba pomagati, in očeta, ki mi je ves čas dajal občutek varnosti in mi pomagal na vsakem koraku. Dober zgled so tudi starši moje drage. Pošteni so in dobri po srcu. Pomagajo nama, ker sva mlada in neizkušena. Verjameva v dobro in v ljubezen, ki vse premaga. Moja družina in dober zgled so tudi moji Modrijani, ki jih imam neskončno rad.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije