MASTERCHEF

Mladi kuhar razkril, kaj je storil z osvojeno nagrado

Bruno Šulman pravi, da je MasterChef Slovenija odlična odskočna deska. Trenutno študira psihologijo, vendar se želi povsem posvetiti kulinariki.
Fotografija: Bruno je letos postal zmagovalec sedme sezone šova. FOTO: POP TV
Odpri galerijo
Bruno je letos postal zmagovalec sedme sezone šova. FOTO: POP TV

Mladi amaterski kuhar Bruno Šulman je letos v šovu MasterChef Slovenija osvojil srca gledalk in gledalcev in se zapisal v zgodovino kot zmagovalec, ki je v finalu osvojil največ točk doslej. Bruno nadaljuje svoje poslanstvo in svojo zmago pridno izkorišča s kuhanjem na različnih kulinaričnih dogodkih. Mladenič je sicer študent tretjega letnika psihologije, a trenutno na prvo mesto postavlja kuhanje.

Že večkrat je poudaril, da priložnosti, ki mu jih je ponudila zmaga v sedmi sezoni oddaje MasterChef Slovenija, ne želi zamuditi, zato zavzeto kuha na različnih dogodkih po vsej Sloveniji, vse to pa z namenom, da bi njegovo hrano poskusilo čim več ljudi. Bruno, ki je v šovu osvojil nagrado v višini petdeset tisoč evrov, je priznal, da denar trenutno skrbno hrani na varčevalnem računu, saj bi ga rad porabil za kuharsko izobraževanje v tujini, med drugim pa bi se rad učil tudi v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami.

»Tam, na primer v Parizu, pa si bo treba plačati stroške bivanja. Cela nagrada je zato na varčevalnem računu in čaka na kuharsko izobraževanje. Namenjena je meni, moji karieri,« pravi mladi kuhar, ki je dodal, da so se mu z zmago odprle številne priložnosti. Sprva je sprejel vsak projekt, a se je zaradi pomanjkanja časa odločil, da jih bo zožil na tiste, za katere je prepričan, da jih lahko odlično izpelje. Na svojo restavracijo bo še malce počakal, še pravi, saj si želi najprej nabrati izkušenj.

»Zagotovo bi nekega dne rad imel svojo restavracijo, ampak ne še zdaj. Zdi se mi, da še nisem pripravljen na ta izziv,« je iskreno povedal mladenič, ki se je dolga leta ukvarjal tudi z atletiko, a je športno pot letos zaključil. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije