ADRENALIN

Jernej Kuntner priznal: Videz vara!

Priljubljeni igralec je navdušen nad trampolinom. Z Gregom Roejem se je samo rokoval in ga opazoval.
Fotografija: Priljubljeni igralec se je s prvakom rokoval, ne pa tudi meril moči. FOTO: Matej Mišič
Odpri galerijo
Priljubljeni igralec se je s prvakom rokoval, ne pa tudi meril moči. FOTO: Matej Mišič

Za skakanje po trampolinu bi lahko rekli, da tudi pri nas vse hitreje osvaja mlade in tudi malce manj mlade navdušence. Da imamo potencial v različnih generacijah, se je pokazalo te dni, ko je Slovenijo obiskal najslavnejši in najboljši trampolinist na svetu, Kanadčan Greg Roe.

Osemindvajsetletnik, ki kljub rosnim letom premika meje mogočega navzgor in ki ga že imenujejo legenda, je tri dni preživel v ljubljanskem trampolinskem parku Woop. Ni le nastopil, ampak je obiskovalcem razkril tudi katero od svojih skrivnosti in delil nasvete na freestyle delavnicah. Med vrsto obiskovalcev, ki so ga prišli pogledat in se naučit česa novega, je bil tudi priljubljeni igralec Jernej Kuntner. In v trampolinskem parku se ni znašel po naključju, prav nasprotno.

Legenda trampoliranja se je razveselila članka o sebi v Slovenskih novicah. FOTO: Matej Mišič
Legenda trampoliranja se je razveselila članka o sebi v Slovenskih novicah. FOTO: Matej Mišič

Ta šport je namreč navdušil tudi njega in zato nikakor ni želel izpustiti prilike, da v živo vidi Roeja in ga tudi osebno spozna. »Woop je res en krasen kraj. Skrbi za mladino, da se rekreira in naskače, s čimer se posveča sebi in ne misli na druge norije ali kakšne slabe stvari. Freestyle battle je bil izjemna izkušnja, vsi so izvrstni športniki. Z norimi, dih jemajočimi vragolijami so navduševali Dunking devils in drugi, izstopal pa je seveda Greg. Pokazal je tudi nekaj svojih bravur na trampolinu in zelo sem užival,« pravi Jernej.

Raje je opazoval

Pa se je na trampolin tudi sam povzpel? »O ne, to pa ne! Tokrat ne. To sem dal skozi na promociji pred kakšnima dvema mesecema. Težka stvar, veliko težje, kot je videti na prvi pogled, videz vara. Stvar je namreč lahko tudi nevarna, če precenjuješ svoje sposobnosti, zato sem bil zelo previden. To absolutno svetujem vsem, ki jih mika, da bi se prav tako preizkusili pri tem početju, ki lahko mimogrede postane polet v nebo. Poškodbe so lahko tudi hude in s tem se ni šaliti,« doda. In kaj pravi o Gregu? Je pomeril moči z njim?

»O, to pa ne. Sva si raje dala kar roke, hehe. Vtis, ki sem ga dobil o njem, je, da je talentiran, a skromen in simpatičen, čisto na kratko in jedrnato opisano. Sedla sva in tudi kakšno rekla, na trampolinih pa so tokrat bili drugi,« še pove. Sicer se je ob tej priložnosti še dodatno razveselil tudi Roe. Za osebni medijski arhiv smo mu predali članek o njem iz Slovenskih novic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije