IVONA PAVLOVIĆ

FOTO: Nekdanja barovka obtožena goljufije, na sodišču kazala sredince

Ivona Pavlović se je po trčenju v zid poskušala skriti pred policisti. Tožilstvo ji je očitalo poskus zavarovalniške goljufije, a je obtožbo umaknilo.
Fotografija: FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
FOTO: Planet TV

LJUBLJANA – Slabi dve leti in pol po prometni nesreči v Ljubljani, v kateri je bila udeležena Ivona Pavlović (to je tista 23-letna Ljubljančanka, ki je nastopala v resničnostnem šovu Bar, vsem pa je v spominu ostala po jezikavosti in pozneje tudi po povečanju oprsja pred očmi javnosti), je slednja lahko brez skrbi odkorakala z ljubljanskega okrajnega sodišča.

Tožilec je namreč na podlagi dokazov ocenil, da ji, kot so nam pojasnili na ljubljanskem tožilstvu, ni mogoče očitati storitve poskusa kaznivega dejanja zavarovalniške goljufije v sostorilstvu, zaradi česar je obtožni predlog zoper njo umaknil. Sodišče pa je nato izdalo zavrnilno sodbo.

Predobravnavni narok v kazenski zadevi zoper Ivono Pavlović. FOTO: Marko Feist
Predobravnavni narok v kazenski zadevi zoper Ivono Pavlović. FOTO: Marko Feist

Zaslišala bi policiste

Da ni kriva in da krivde ne bo priznala, je Pavlovićeva sodnici Barbari Klajnšek zatrjevala že na predobravnavnem naroku, kjer se je na začetku pritoževala zaradi fotografiranja, češ da če bi to vedela, "bi se vsaj zrihtala". Nato pa pozirala z dvignjenima sredincema. Ko se je malce zresnila, je poudarila, da je takrat sploh ni bilo tam in da je ni bilo niti na zavarovalnici. Med drugim je predlagala zaslišanje vseh policistov, ki so bili na kraju nesreče, pa tudi predstavnikov zavarovalnice, ki so opravili ogled vozila. Zahtevala je še, naj sodišče pridobi posnetke vseh nadzornih kamer s kraja dogodka.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki« .

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije