BREZ ZAVOR

FOTO: Jasna Kuljaj v kopalkah opogumlja ženske

Voditeljica že leta ne skriva, da ji telovadba ni najbolj pri srcu. Prisega na obline in zdravje, s kilogrami in trendi se ne ukvarja.
Fotografija: Takole se je sončnim žarkom na Bledu nastavila Jasna. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Takole se je sončnim žarkom na Bledu nastavila Jasna. FOTO: Instagram

Med tistimi, ki lovijo prve poletne sončne žarke, je tudi voditeljica Jasna Kuljaj, ki se je pred dnevi slekla v kopalke in pozirala na blejski plaži, ob pogledu na njene obline pa so se marsikateremu moškemu pocedile sline. Voditeljica, ki je že več kot desetletje stalnica na malih televizijskih zaslonih, nazadnje smo jo denimo gledali v komentatorski oddaji Od junaka do težaka na Planet TV, brez dlake na jeziku govori o številnih temah, tudi tistih, ki se dotikajo njenega zasebnega življenja. V oddaji, kjer so ji družbo delali različni komentatorji in gostje, ki so razpredali o šovu The Biggest Loser Slovenija, je denimo o sebi razkrila marsikaj, tudi to, da ne mara preveč telovadbe. No, to je večkrat poudaril njen osebni trener Andrej Milutonovič, ki je v telovadnici skrbel za Jasnino čvrsto ritko in izklesano postavo, ni pa nikoli obupal nad njo, čeprav je priznal, da ni bila nikoli ena njegovih najbolj pridnih strank. Povedal je tudi, da je prava srečnica, saj bi imele številne druge ženske ob načinu življenja, ki ga prakticira ona, precej odvečnih kilogramov, nekoč pa se je pred kamero lotil tudi njene zadnjice in simpatično voditeljico vprašal, ali je njena zadnjica kaj više od kolen, kot je bila zadnjič, ob čemer je Jasna debelo pogledala, Andrej pa je brez milosti dodal: »Mislim, da loviš zadnji vlak, da narediš kaj konkretnega!«
Jasna rada dobro je in se s kilogrami ne obremenjuje. FOTO: Dejan Javornik
Jasna rada dobro je in se s kilogrami ne obremenjuje. FOTO: Dejan Javornik

Šali se na svoj račun

Jasna se s takšnimi in drugačnimi očitki ne ukvarja in ne obremenjuje, saj dobro ve, da so ženske z oblinami veliko bolj zadovoljne in seksi, sama pa v telovadnico hodi zaradi zdravja in tega, da bi ostala v formi, ne pa zato, da bi zadovoljila kriterije družbe, ki je danes do žensk neusmiljena. Najbolj pomembno je to, da se zna na svoj račun odlično šaliti in je ne gane vsaka kritika. Pred leti se je denimo ponorčevala iz svojih nog. »Nekatere ženske denimo lahko delajo ne vem kaj, pa ne bo rezultata. Mogoče me to včasih tudi moti, saj so moje noge lahko hitro videti preveč mišičaste. Četudi moje noge malo spominjajo na noge Zlatka Zahovića, me to ne bo odvrnilo od tega, da ne bi oblekla kratkih hlač,« je povedala v smehu. Za voditeljico, ki se je kot deklica veliko ukvarjala s športom, med drugim z gimnastiko, obsedenost z lastnim telesom, mišicami in izklesano postavo tako ni na prvem mestu. Jasna je večkrat poudarila in s tem opogumila marsikatero žensko, da je najpomembneje to, da se duša v telesu dobro počuti, kajti le taka bo lahko kaj dobrega dala okolici.
Takole se je sončnim žarkom na Bledu nastavila Jasna. FOTO: Instagram
Takole se je sončnim žarkom na Bledu nastavila Jasna. FOTO: Instagram

»Poglejte kakšne malo bolj zajetne ženske iz Latinske Amerike, kakšno energijo nosijo v sebi. Morda res nimajo manekenskih postav, a okoli njih vseeno vse brbota, ker to, kar nosijo, nosijo z žarom in samozavestjo,« pravi voditeljica, ki je razkrila tudi podatek, ki ga marsikatera ženska skriva in se ga na žalost tudi sramuje. »Po koncu študija sem obstala na približno 65 kilogramih, ki jih zdaj negujem in pazim, da ne bi padla pod 65 kilogramov, saj mislim, da mi upadlost lic in še katerega drugega dela telesa sploh ne pristaja!« Mi moramo priznati, da se z njo povsem strinjamo. 
Kot deklica je trenirala gimnastiko. FOTO: Osebni Arhiv
Kot deklica je trenirala gimnastiko. FOTO: Osebni Arhiv

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije