DOBRODELNOST

Denis Avdić besni, njegovi oboževalci so ogoljufani

Priprave na dobrodelni radijski maraton zavira lažni profil.
Fotografija: Sledilce opozarja, naj nikar ne nasedajo prevaram in zadevo prijavijo policiji. FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
Sledilce opozarja, naj nikar ne nasedajo prevaram in zadevo prijavijo policiji. FOTO: Blaž Samec, Delo

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić se te dni pripravlja na dobrodelni radijski maraton, v sklopu katerega bo s svojo ekipo in številnimi znanimi obrazi kar 28 ur zbiral denar za družine v stiski. Medtem pa se ukvarja z zelo neprijetno zadevo, ki mu povzroča preglavice. Na facebooku se je namreč pojavil profil, ki ga je ustvaril neznanec, ki se predstavlja kot Avdić.

A če bi šlo zgolj za to, si radijec ne bi belil glave, jezi ga namreč dejstvo, da je neznana oseba doslej ogoljufala več njegovih zvestih oboževalk in oboževalcev, ki so se prijavili v neko nagradno igro, razkrili številko svoje bančne kartice in ostali brez evrov na računu. Avdić se te dni na vse pretege trudi, da bi policija osebo izsledila, prav tako oboževalcem sporoča, naj ne nasedajo prevaram in posredujejo svojih podatkov v zvezi z lažno nagradno igro.

»Res ne vem več, kaj naj naredim. Vsak dan dobim dvajset prijav, da gre za lažni profil, koliko jih šele dobi tisti, ki ljudi nateguje. Je prav, da objavljam podatke ljudi? Ni prav! Je prav, da mi pošiljate podatke? Ni prav! Je prav, da ste na koncu ogoljufani? Ni prav! Ponovno poudarjam, sam nisem nič oškodovan, več kot prijaviti ga ne morem. Zakaj pa ga Facebook ne izbriše, ne vem. Sledilcem ne bom rekel, naj profil prijavijo kot lažni, prijavijo naj ga kar policiji!« ima Avdić dovolj tega, da nekdo v njegovem imenu izkorišča ljudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije