OSEBNI STEČAJ

Bralec nam je javil, kaj naj bi se zgodilo Damjanu Murku. Šli smo po sledeh in ugotovili tole

Damjan Murko je za naš medij vse zanikal. Preverili smo javne evidence in potrdili, da je res, kar trdi štajerski slavček.
Fotografija: Damjan Murko. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Damjan Murko. FOTO: Matej Družnik, Delo

Te dni je bil oklican začetek postopka osebnega stečaja Damjana Murka, nam je javil bralec in namignil, da bi lahko šlo za enega bolj znanih zabavljačev pri nas. Preverili smo v uradnih evidencah in ugotovili, da je bil postopek res začet za osebo, ki ji je ime Damjan Murko. Pa gre res za tistega Damjana Murka, štajerskega slavčka, ki redno skrbi za smeh?

»Ne, ne drži, hvala, na svidenje. Najbolj smešno, kaj sem kadarkoli slišal. Moje podjetje je tako stabilno, da ste zamenjali kakšnega drugega Damjana Murka,« nam je odvrnil v krajšem pogovoru in se od nas poslovil.

Poklicali smo tudi upraviteljico, imenovano v tem postopku, Špelo Turk. Odvrnila nam je, da če sodi po letnici rojstva, po njenem mnenju ne gre za isto osebo, a da se s primerom šele seznanja, saj ga je dan prej dobila v roke.

Mimogrede: med pravim Damjanom Murkom in tem, ki se je na žalost znašel v postopku osebnega stečaja, je v starosti skoraj desetletje razlike.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije