KORONAVIRUS

Bivše dekle Luke Mesca odpovedalo poroko

Lepotički Ani je koronavirus prekrižal načrte.
Fotografija: FOTO: arhiv
Odpri galerijo
FOTO: arhiv

Leta 2014 je kot strela z jasnega na slovensko politično sceno priletel Luka Mesec. Takrat v objemu svetlolase lepotičke Ane Štromajer, strankarske kolegice, ki je svoje znanje pridobivala na ljubljanski fakulteti za družbene vede. Spoznala sta se med študijem, vendar se je po letih prijateljevanja njuna zveza končala. 

​Luka je tolažbo našel pri z Manci G. Renko, odgovorni urednici spletišča airBeletrina. Informacije smo seveda preverili iz prve roke in Manca G. Renko nam je takrat po elektronski pošti odgovorila: »Rada bi vam pomagala, a o svoji zasebnosti nimam navade javno razpravljati. Tega tudi v prihodnje raje ne bi počela. Upam, da razumete.« 

Tudi Ana je našla novega partnerja, s katerim sta načrtovala največji dogodek v njunem skupnem življenju. V soboto, 4. aprila, naj bi dahnila usodni da, vendar jima je koronavirus prekrižal načrte. Poroko sta bila primorana prestaviti za nedoločen čas. Ana je na instagramu zapisala: »Naročila sva perfekcijo. Korona jo je vzela. Ko nam vrnejo nazaj življenje, bomo tukaj nazdravljali tri dni.« Zraven pa je objavila fotografijo Layerjeve hiše v Kranju. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije