VSADKI

Umetna pasja jajca so mu prinesla milijone

Prodal naj bi že več kot pol milijona parov.
Fotografija: Milijone je mogoče kovati tudi iz pasjih jajc.
Odpri galerijo
Milijone je mogoče kovati tudi iz pasjih jajc.

Moški so strašno občutljivi, ko govorimo o moškem bogastvu. Tako občutljivi, da jih lahko že ob misli celo na kastracijo psa oblije zona, zaradi česar Greggu Millerju na kraj pameti ni padlo, da bi kastriral svojega psa Bucka. Vse dokler mu zaradi goneče se psičke v bližini ni pobegnil. »To je bil najbolj grozen dan mojega življenja. Tega nikoli več nočem doživeti,« je obrnil ploščo, ko je po urah skrbi spet našel svojega štirinožnega begavčka.

A čeprav je Bucku tako že hitro iz glave izbil misli, da bi se podil za samičkami, se vseeno ni mogel sprijazniti s tem, da bo njegov zvesti prijatelj odslej naokoli tekal brez svojih draguljev. »Veterinar je bil prepričan, da se mi je zmešalo, ko sem ga vprašal, ali obstajajo vsadki za pasje testise.« Zato je Miller visoko zavihal rokave. Čeprav so ga vsi imeli za malce čez les, je že leta 1995 izdelal prototip umetnih jajc za kastriranega psa.

Dobrih 20 let je preteklo, odkar je prvemu psu z vsadki vrnil »naravni« videz pred kastracijo. Od tedaj je svoj izum izboljšal, predvsem da so iz mehkega silikona, kupiti pa jih je mogoče že v 11 različnih velikostih. Očitno je našel novo tržno nišo, ki jo je svet potreboval, čeprav se tega niti zavedal ni. Prodal naj bi jih že več kot pol milijona parov, za najbolj povprečen in razširjen par umetnih pasjih testisov pa je treba odšteti 260 evrov. Zaradi pasjih jajc je danes torej milijonar, h kateremu se po pomoč obračajo tudi slavni in bogati. Med strankami so namreč tudi Kardashianovi, čeprav so ti, sicer polni denarja, za psa Rockyja naročili najcenejše. Precej širše je bil, denimo, pripravljen denarnico razpreti neki živalski vrt, ki je dal po naročilu izdelati vsadke za slona. V velikosti melon, za ceno dveh tisočakov in pol.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije