POLIGAMIJA

Norost: mož je Mary pred oltarjem predal ljubimcu

Obred je bil kot prava poroka, saj je poligamija nezakonita. Mary živi z dvema možema in zaročencem, ljubimca sta blizu.
Fotografija: Mary in njena moža
Odpri galerijo
Mary in njena moža

MANCHESTER – Mary Crumpton se je spet poročila. To je toliko bolj nenavadno, ker jo je pred oltar pripeljal kar njen 43-letni mož Tim. No, seveda ni šlo za uradno poroko, saj je mnogomoštvo v Veliki Britaniji prepovedano, je pa bil obred izveden v unitarijanski cerkvi v Choritonu.
Mary in njena moža
Mary in njena moža

Mary je že pred časom polnila naslovnice časopisja, ko je razkrila svoj nenavadni življenjski slog. Takrat je imela enega moža in dva zaročenca, zdaj pa se je tehtnica prevesila na stran možev. Z vsemi tremi živi v skupnem gospodinjstvu, povrhu ima še dva ljubimca – 63-letnega Michaela in 73-letnega Jamesa, ki živita v isti soseski.

Oba sta minulo soboto prišla na svečani obred in se pridružila kar 100 povabljencem. Kljub živahnemu življenju med rjuhami je Mary nosila belo obleko. »To je bil čudovit dan. Tim je povedal nekaj besed ter blagoslovil zaobljubi, ki sva jih izrekla z Johnom,« je povedala 43-letna Britanka. »Nato je tudi John spregovoril in povedal, kako spoštuje zakon, ki ga imava s Timom.

Potem sva se z Johnom zaobljubila, da si bova do smrti zvesta. Nisva mogla podpisati legalnega dokumenta, saj je poligamija v tej državi prepovedana. No, preostanek obreda pa je bil popolnoma enak kot pri normalni poroki.« Zanimivo bi bilo videti, kako so pri Mary razdeljena gospodinjska opravila in kaj se zgodi, če izbruhne družinski prepir.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije