ZNANI V ZVEZDAH

Tako kaže Lei Sirk na Evroviziji

Njen vrelec ustvarjalnosti je nakazan s čudovitim lotosom, aspektno strukturo velikih talentov.
Fotografija: Lea Sirk. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Lea Sirk. FOTO: Mediaspeed

Naša letošnja evrovizijska predstavnica je neustrašna bojevnica, ki pa premore tudi dovolj zemeljske energije, da s pridnostjo in vztrajnostjo dosega svoje cilje. Po ascendentu je samozavestna levinja, Sonce, njen vladar, pa je v prizadevni devici. Tudi sicer se v karti prepletajo optimistične ognjene energije in prizemljen vpliv device, v kateri sta tudi Luna in Mars. Njuna v konjunkcija ji spet prinaša drznost, pogum, energičnost, pripravljenost boriti se za vse, kar ji je pomembno. Vsa ta vztrajnost in odločnost ji prideta nadvse prav v karieri, kjer je morala verjetno že kdaj stisniti zobe in si kaj izboriti. Njen vrelec ustvarjalnosti je nakazan s čudovitim lotosom, aspektno strukturo velikih talentov. Pluton, vladar 5. hiše kreativnosti, umetnosti in otrok, se odlično poveže s Soncem in planeti v kozorogu, kar pomeni, da sta ustvarjanje in materinstvo njeno poslanstvo. Težavni del karte predstavlja T-kvadrat z Merkurjem, Jupitrom in Uranom, Saturnom in Neptunom v konjunkciji. Kljub podpori močne kotne Venere v svojem znamenju, tehtnici, ki kaže njen naravni talent za umetnost, ustvarjanje, lepoto, estetiko, ji zgoraj opisana konfiguracija pogosto nagaja. Veliko truda in odpovedovanja jo spremlja na poti do cilja, priložnosti se lahko izmaknejo, nič ji ne pade v naročje samo od sebe, ampak za uspeh pošteno gara. Ljudje s Saturnom v 6. hiši so deloholiki, v kombinaciji z Neptunom se izmenjujejo obdobja trdega dela in pomanjkanja navdiha ali vizije, z Uranom je delo stresno in načrti se pogosto spreminjajo. Ker je to tudi hiša zdravja, morda paziti, da ji preobremenjenost ne pride do živega.


Nov začetek

Aspekti v času od Eme do Evrovizije kažejo – tako kot njena rojstna karta – srečo, za katero pa se je treba truditi. Pr. Luna je vstopila v tehtnico, kar prinaša večjo ženstvenost, občutek za umetnost, srečo. Tudi pr. Sonce in Mars sta v tehtnici in vse leto na isti stopinji, kar spodbuja pogum, bojevniško držo, nepremagljivost, odločnost, voljo, motivacijo – borila se bo kot lev. Dobrotnik Jupiter bo v času tekmovanja na Veneri, kar prinaša srečo, uspeh, priložnosti, žensko in ustvarjalno energijo. Tako mrki kot aktivirani karmični vozli kažejo, da je to čas, ko stopa na pot svojega poslanstva. Da ta pot ne bo posuta samo s cvetjem, pa opominja pr. Luna, ki se v tem času dotakne Merkurja in spodbudi problematični T-kvadrat. Poleg tega je to čas Saturnovega povratka, leto, ko se Saturn, veliki strogi učitelj, vrne na svoj rojstni položaj ter prinaša ovire, lekcije in karmično poplačilo. To je leto zrelostnega izpita, ko se skozi težave kalimo v modrosti. Lekcije bodo prihajale še vse prihodnje leto, s poudarkom na letošnjem avgustu, zato bo morala stisniti zobe in pokazati, iz kakšnega testa je. Kljub vsemu je to čas pomembnih korakov v smeri svojega poslanstva. V juliju jo čaka velik nov začetek na vseh področjih in ogromno akcije, ko pr. Luna na pr. Soncu in Marsu začenja nov krog 28-letnega ciklusa.

 

Suzy. FOTO: Suzy
Suzy. FOTO: Suzy


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije