EKSKLUZIVNO

E-prijavnica: peljemo te na zmenek z Burakom Özçivitom!

Revija Suzy in Slovenske novice spet razvajajo bralce (pardon, bralke): hitro se prijavite za spoznavni sestanek z najbolj vročim turškim zvezdnikom ta hip.
Fotografija: Burak se veseli obiska v Sloveniji. Za enega našega bralca ga bomo na Slovenskih novicah in Suzy spremenili v nepozabno doživetje. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Burak se veseli obiska v Sloveniji. Za enega našega bralca ga bomo na Slovenskih novicah in Suzy spremenili v nepozabno doživetje. FOTO: Facebook

Burak Özçivit, slavni Kemal iz serije Moja boš, prihodnji teden prihaja v Slovenijo, kar smo prvi napovedali v reviji Suzy.

Suzy ti zdaj ponuja življenjsko priložnost: trem bralkam bomo omogočili, da zvezdnika ne bodo spremljale le od daleč, ampak ga bodo v Ljubljani, Mariboru ali Celju spoznale tudi osebno. Peljemo te na zmenek z Burakom! Lahko ga boš objela, se z njim fotografirala, poklepetala ... A pazi, da Burakova boljša polovica, Fahriye Evcen, s katero je poročen od lani, ne bo preveč ljubosumna.


​Spoznavni sestanek bo v torek v Mariboru in Celju ter v sredo v Ljubljani. Natančno uro bomo uskladili z Burakom in s srečnim nagrajencem oziroma nagrajenko za vsako lokacijo posebej. Na prizorišču bo tudi ekipa Suzy, ki bo z Burakom opravila ekskluzivni intervju. Prebrali ga boste lahko, kakopak, v naši Suzy ta teden.

Z veseljem bi na zmenek peljali več bralk, a ...

Vemo, da bi za spoznavno srečanje lahko napolnili več avtobusov, a Kemal za vse, žal, ne bo imel časa. Vseeno pa bomo pa radodarni tudi do tistih, ki vam sreča ne bo tako naklonjena: deset izžrebancev, bralcev revije Suzy in Slovenskih novic, bo prejelo osebno podpisani avtogram turškega zvezdnika.

Tisti, ki z žrebom ne boste imeli prav nobene sreče, pa lahko Buraka vidite v sklopu njegovega potepa po Sloveniji:
  • v torek ob 16h v Citycentru Celje,
  • prav tako v torek ob 19h v Europarku Maribor,
  • v sredo ob 16h v Cityparku Ljubljana.
Buraku lahko že zdaj pišete prek facebooka, saj sprašuje, ali se mu lahko oglasi kdo iz Slovenije:



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije