Predstavitvena informacija

Za večje poletne užitke: postanite član kluba

Prednosti članstva: ko postanete član, se lahko operirate za odstranitev dioptrije; članarina se začne pri 11 EUR na mesec – odvisno, katero metodo si izberete; pooperativni pregledi so vključeni v ceno; pridobite bon za 100 EUR; garancija na poseg.
Fotografija: Ste vedeli, da imajo vsi člani Doktor 1A v članarino vključeno lasersko odpravo dioptrije ali vgradnjo leč ter vse preglede, ki jih potrebujete po operaciji? FOTO: Doktor 1A
Odpri galerijo
Ste vedeli, da imajo vsi člani Doktor 1A v članarino vključeno lasersko odpravo dioptrije ali vgradnjo leč ter vse preglede, ki jih potrebujete po operaciji? FOTO: Doktor 1A

Primer:
  • Janez Novak je prebral članek o možnosti operacije za odstranitev dioptrije;
  • oddal je povpraševanje, ker ga je članstvo zanimalo samo zaradi operacije dioptrije;
  • poklicali so ga iz Doktor 1A, kjer so mu obrazložili, kako poteka pridobitev članstva;
  • Janez se je odločil za članstvo, kjer si je sicer izbral dražjo metodo laserske operacije za odstranitev dioptrije (lasik);
  • ker si je izbral dražjo metodo, zdaj plačuje članarino v višini 45 EUR mesečno;
  • pogoj je, da je član minimalno 4 leta. Članstvo pa lahko po tem roku prekine, če ga ne potrebuje.
 
V članstvu si lahko izberete katerokoli metodo za odstranjevanje dioptrije (laserska operacija pa tudi vgradnja leč). Razlika je le v mesečnih zneskih, ki se jih plačuje.


 
Ste vedeli, da imajo vsi člani Doktor 1A v članarino vključeno lasersko odpravo dioptrije ali vgradnjo leč ter vse preglede, ki jih potrebujete po operaciji? Za povrh pa dobite še bon v vrednosti 100 EUR za zobozdravstvene ali oftalmološke storitve Doktor 1A.

FOTO: Doktor 1A
FOTO: Doktor 1A

 
Kako si pridobiš članstvo v našem klubu:
  • izpolnite prijavnico;
  • določimo vam termin za celosten oftalmološki pregled;
  • izveste, za katero metodo odprave dioptrije ste kandidat;
  • odločite se za tisto, ki se vam zdi najbolj primerna;
Članstvo se plačuje po obrokih mesečno. Za sklenitev članstva potrebujete le vaš osebni dokument! Pridržujemo si pravico, da vsem ne odobrimo članstva. Ampak to se zgodi v zelo malo primerih.

FOTO: Doktor 1A
FOTO: Doktor 1A

 

Kaj je laserska operacija oči?


Laserska operacija oči je kirurški postopek, ki s pomočjo hladnega žarka svetlobe nežno preoblikuje vašo roženico (vrhnji pokrov očesa) in tako izboljša vid. S tem oko pravilno fokusira svetlobne žarke na mrežnico. Na voljo so različni sodobni pristopi za izboljšanje vida - od laserskega preoblikovanja očesne površine LASIK, PRK in Smile - do kirurškega vstavljanja umetnih leč. Umetne leče, ki so kirurško vstavljene v oko, prav tako spremenijo tok svetlobnih žarkov in izostrijo vid.


 

Naročnik oglasne vsebine je Doktor 1A
 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije