NAVADE

Pet ritualov parov, ki veliko seksajo

Ne glede na to, kako dolga je zveza, z nekaterimi rituali je mogoče poskrbeti, da bo v spalnici pogosto vroče.
Fotografija: Dober načrt je ena od poti do pestrega spolnega življenja. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Dober načrt je ena od poti do pestrega spolnega življenja. FOTO: Thinkstock

Neločljiva sta. Seveda, vajina zveza je sveža in v njej je zato polno strasti ter telesne ljubezni. Kako pa poskrbeti, da bo tako tudi, ko bosta par že leta ali celo desetletja? Z nekaterimi dejanji, ki so dolgoletnim parom s strastno zvezo dobro znani. Kaj počnejo?

Vedno se spogledujejo

Drug z drugim, da ne bo pomote. Poklanjajo si komplimente, se zabavajo s seksi pripombami, poznajo prikrite namige in se zapeljujejo ter tako ohranjajo pravo količino pričakovanja ter spolne napetosti.

Načrtujejo

Je čas za delo, za zabavo in za seks. Če ne gre drugače, ga umestijo na svoj urnik in se razporeda seveda držijo. Tudi načrtovani seks je lahko še kako vroč.

Samozadovoljujejo se

In to drug pred drugim ter na tak način spoznavajo, kaj je tisto kar njih same in partnerja pripelje do vrelišča, ter usvojena znanja med seksom s pridom uporabijo.

Zagotavljajo si povratne informacije

Kar pomeni, da se o seksu pogovarjajo. Kdaj je bil dober, kdaj ne tako zelo, kaj je tisto, kar nekoga posebej osreči in čemu bi se zlahka odpovedal. Komunikacija je ključ do srečne zveze. In pogovor o seksu pot do kakovostne spolnosti.

Podpirajo se

Včasih se želja po seksu umakne težavam, stresu, obveznostim. Kadar se ti nagrmadijo, se spolnost kaj lahko umakne iz razmerja. Pari, pri katerih je vselej vroče, si tedaj, ko je nekdo v stiski ali preobremenjen pomagajo ter si s pogovorom ali z dejanji olajšajo zadeve. S tem poskrbijo tudi, da strasti nikoli ne zamrejo, saj zanje ostane dovolj volje in energije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije