USPEH

Josip Iličić za 15 milijonov k Interju

Tridesetletnega Iličića že naslednji teden v lombardijski prestolnici čaka zdravniški pregled, v zameno zanj pa bodo iz Interja k Atalanti poslali še dva mlada nogometaša.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: AP
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: AP

MILANO – Slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić naj bi bil tik pred vrati milanskega Interja, s katerim se je že dogovoril o vseh podrobnostih za prestop iz Atalante, poročajo številni italijanski mediji. Football Italia ocenjuje, da je prestop slovenskega napadalca vreden 15 milijonov evrov.

Po poročanju digitalne športne televizije Premium Sport 30-letnega Iličića že naslednji teden v lombardijski prestolnici čaka zdravniški pregled, v zameno zanj pa bodo iz Interja k Atalanti poslali še dva mlada nogometaša.

15 golov in deset podaj

Iličić se je v Bergamu odlično znašel, saj je v 40 nastopih za Atalanto dosegel 15 golov in deset podaj.

Slovenski reprezentant bi tako po Nizozemcu Stefanu De Vriju, Gancu Asamoahu in Argentincu Lautaru Martinezu postal še četrta okrepitev milanskega kluba za novo sezono.

Pri Interju bi se tako pridružil rojaku in nekdanjemu soigralcu v izbrani vrsti Samirju Handanoviću, ki je leta 2012 prav tako za 15 milijonov evrov postal član Interja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije