SPREMEMBA

Izredno stanje v Italiji: Ronaldo dahnil usodni da Juventusu?

Ponudili so mu več kot 100 milijonov evrov.
Fotografija: Christiano Ronaldo. FOTO: AP
Odpri galerijo
Christiano Ronaldo. FOTO: AP

TORINO – Italijanski mediji poročajo, da je prestop slavnega nogometaša Cristiana Ronalda k Juventusu precej verjeten, možnost za obstanek v Real Madridu naj bi bila le še 0,1-odstotna. »Juventus je klub, ki sem ga od nekdaj oboževal. Ko sem bil še otrok, sem hotel igrati za tak klub,« je zvezdnik pred časom dejal po tekmi z Juventusom v četrtfinalu lige prvakov. 

Po poročanju italijanskih, španskih in portugalskih medijev je tako Ronaldov prestop že gotova stvar. Italijanski klub naj bi zanj že pripravil več kot 100 milijonov evrov. Italijani so navdušeni nad morebitno pridobitvijo v klubskem nogometu, nekatera podjetja že tiskajo prepoznavne črno-bele drese z Ronaldovim imenom.

Kot je poročal madridski časnik Marca, so menda pri Realu pripravljeni znižati vrtoglavo odkupno klavzulo za Ronalda, ki so mu menda zelo zamerili, da je po tretji zaporedni zmagi v ligi prvakov namignil, da zapušča kraljevi klub. Ronaldo je po drugi strani nezadovoljen, češ da mu Real ni izkazal dovolj spoštovanja, ko je zavrnil njegovo željo, da postane najbolje plačani nogometaš na svetu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije