BILO JE NEKOČ

Sharon Stone je še vedno ena najbolj privlačnih žensk na svetu

10. marca bo praznovala 60. rojstni dan.
Fotografija: "Spakirala sem in iz Evrope šla v New York ter stala v vrsti za avdicijo statistke v filmu Woodyja Allena," je povedala.
Odpri galerijo
"Spakirala sem in iz Evrope šla v New York ter stala v vrsti za avdicijo statistke v filmu Woodyja Allena," je povedala.

10. marca bo praznovala 60. rojstni dan, a je še vedno znana kot ena najbolj privlačnih žensk na svetu. Kariero je začela na lepotnih tekmovanjih in kmalu postala model. Preselila se je v Evropo, kjer se je odločila opustiti manekensko kariero in postati igralka.
Leta 2001 jo je doletela možganska kap in morala se je na novo učiti hoditi in pomniti.
Leta 2001 jo je doletela možganska kap in morala se je na novo učiti hoditi in pomniti.

Leta 1990 je z vlogo v filmu Popolni spomin navdušila režiserja Paula Verhoevena, ki jo je nato povabil v svoj naslednji film, Prvinski nagon. Legenda je bila rojena. Čeprav ni želela postati znana kot seks simbol, so jo pogosto vabili k snemanjem erotičnih trilerjev. Leta 1995 je bila za vlogo v filmu Kazino nominirana za oskarja. S tem je dokazala, da je več kot le lep obraz. V ljubezni je imela manj sreče, z drugim možem Philom Bronsteinom je zdržala kar šest let, posvojila pa je tri dečke: Roana, Lairda in Quinna. Danes je staranje njen cilj, pravi, saj je po možganski kapi zdravje na prvem mestu.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije