SLOVO

Posledice koronavirusa usodne za člana glasbene senzacije Il Divo

Star je bil 53 let.
Fotografija: FOTO: Press Release
Odpri galerijo
FOTO: Press Release

Zvezdnik glasbene zasedbe Il Divo, španski pevec Carlos Marin (53), je po skoraj dveh tednih v bolnišnici izgubil bitko s covidom 19. Po poročanju britanskega Daily Maila je zvezdnik klasične pevske zasedbe umrl v kraljevi bolnišnici v Manchestru, kjer so mu zdravniki odklopili napravo za vzdrževanje življenja. Španski pevec je 7. decembra zbolel za covidom in bil nujno hospitaliziran. Zaradi zapletov so ga dali v umetno komo in ga namestili na intenzivno nego, kjer so ga nato zaradi nizke ravni kisika intubirali.

Njegovo smrt so na twitterju potrdili člani njegove skupine Il Divo. »S težkim srcem vas moramo obvestiti, da je umrl naš prijatelj in partner Carlos Marin. Pogrešali ga bodo vsi prijatelji, družina in oboževalci. Vsi štirje smo preživeli zadnjih 17 let na tem neverjetnem potovanju s skupino Il Divo. Pogrešali te bomo, dragi prijatelj,« so zapisali v slovo.

Prodali so več kot 30 milijonov izvodov svojih albumov po vsem svetu. Imenujejo jih pionirji opernega popa, za njihove koncerte v živo po vsem svetu pa je bilo prodanih več kot dva milijona vstopnic.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije