ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: preprosto skuhano in hitro na mizi

Pripravili smo vam tako dober seznam kosil, da se boste kuhanja naravnost veselili. Jedci, ki se zberejo za domačo mizo, pa še bolj.
Fotografija: Pastirčkova pita (Foto: OksanaKiianGetty Images)
Odpri galerijo
Pastirčkova pita (Foto: OksanaKiianGetty Images)

Ponedeljek: pastirčkova pita za oženit

Priljubljena tiktok jed, pripravljena v obliki tradicionalne angleške klasike, a s piščancem. Delali jo boste v hladnih dneh, ki prihajajo. 

Torek: Zapečeni mlinci

Če je še kaj ostankov martinove pojedine, bo ta recept kot naročen. No, pa tudi sicer si ga lahko omislite kadarkoli so na zalogi te sestavine.

Sreda: Čudovita jesenska juha

Dober jesenski okus, lepe barve, le kaj bi še lahko želeli več.

Četrtek: Hitra krompirjeva palačinka

Tej jedi bi lahko rekli krompirjeva palačinka z jajci, lahko pa bi jo poimenovali tudi gorenjska frtalja s krompirjem. Ob skledi zeljne solate bo to fantastično kosilo.

Petek: Kremasta fižolovka

Narejena iz belih sestavin in ne vsebuje paradižnika kot običajno. Je zelo gosta, kremasta in bogatega okusa, k čemur pripomoreta pečena zelena in česen, ki v pečici karamelizirata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij