Predstavitvena informacija

Pridružite se Flip strani: Razkrivamo prednosti prepogljivih telefonov

Telefoni nove Galaxy Z serije sedaj v redni prodaji in s posebno akcijo.
Fotografija: Telefon serije Galaxy Z serije lahko sedaj že kupite v redni prodaji. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Telefon serije Galaxy Z serije lahko sedaj že kupite v redni prodaji. FOTO: Samsung

V svetu, kjer inovacije nenehno presegajo meje, sprejemanje novega in nekonvencionalnega pogosto vodi do bogatejših izkušenj. Ta občutek leži v osrčju novih Samsung prepogljivih telefonov, načina razmišljanja in načina življenja. Telefoni predstavljajo svežo perspektivo, svet, kjer tisti, ki so pripravljeni stopiti onkraj okvirov tradicionalnosti, odkrijejo svet poln doživetij. Galaxy Z serija odraža to načelo, saj preoblikuje sposobnosti pametnih telefonov in se prepušča onkraj običajnih omejitev, da razkrije vesolje novih možnosti. Pridužitev Flip strani pomeni vabilo v popolnoma nov svet izjemnih tehnoloških izkušenj.

Dvig oblikovanja: Inovacija prepogljivega tečaja

V iskanju inovacij Galaxy Z serija uvaja prepogljivi tečaj - napredek, ki ne samo izboljšuje estetski videz, temveč ponuja tudi bolj ergonomsko in prefinjeno obliko. Ta novi tečaj prinaša tanjšo in bolj elegantno obliko, obenem pa izboljšuje oprijem in držanje v roki. Pomen te inovacije sega preko fizičnega, saj odpira vrata svetu novih izkušenj in možnosti.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Pametni telefon po vaši meri

Galaxy Z serija oživlja paleto barv, ki jih je navdihnila narava in odraža različne vidike individualnosti ter sloga. Samsung je zagotovil, da se serija lahko prilagodi raznolikim okusom in hkrati povečuje povezavo med uporabniki ter njihovimi napravami. Galaxy Z Flip5 ima novo očarljivo mentol zeleno barvo, grafitno, sivka in kremno barvo, Galaxy Z Fold5 pa je v novem ledeno modrem odtenku ter klasični fantomsko črni in kremni barvi.

Pri peti generaciji Galaxy Z naprav je poudarek na uporabniški udobnosti in praktičnosti. Galaxy Z Flip5 je bil oblikovan, da se prilega dlani uporabnika, hkrati pa se brez težav pospravi v žep ali torbo. Skrbno oblikovanje je rezultiralo v napravi, ki ni le kompaktna, temveč izjemno prenosljiva in prijetna za uporabo.

Majhen telefon, velike razsežnosti: Galaxy Z Flip5

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy Z Flip5 v sebi združuje vrhunec prepogljive naprave žepne velikosti. Zaradi preudarnega inženiringa, ta naprava udobno sede v dlani in se ponaša z izjemno tankim profilom ter izpopolnjenimi robovi. Njegova čista zasnova izboljšuje estetski videz, kar ustvarja popolno uravnoteženost med obliko in funkcijo. Premišljeno zasnovan večji zunanji zaslon izboljša tako estetiko kot uporabnost, saj uporabnikom omogoča interakcijo in navigacijo, ne da bi morali odpreti telefon. To je naprava, ki se zaveda pomena priročnosti in jo maksimalno izkorišča. Uporabniki lahko hitro odgovarjajo na sporočila s polno tipkovnico ali sprejemajo klice. Na zunanjem zaslonu se prikažejo vse najbolj priljubljene aplikacije, ki jih je možno uporabljati neposredno na zunanjem zaslonu, ne da bi pri tem telefon odprli.

Ena od ključnih prednosti tega modela je njegov večji zunanji zaslon. Ta ne samo izboljšuje estetiko, temveč tudi olajšuje interakcijo in navigacijo, kar povečuje uporabnost naprave. Uporabniki se tako lahko brez odpiranja telefona odzivajo na obvestila, upravljajo aplikacije in še veliko več.

Prepogljivi telefon Galaxy Z Flip5  je utelešenje  praktičnosti. Zasnovan je tako, da se zlahka prepogne in uporabi pod različnimi koti. To omogoča izboljšano izkušnjo pri številnih dejavnostih, vključno z igranjem iger in seveda fotografiranjem, ki postane  zabavno in preprosto.

Velik zaslon: Galaxy Z Fold5

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy Z Fold5 ponovno uvaja koncept pametnega telefona z velikim zaslonom z eleganco in funkcionalnostjo. Njegova zasnova izvira iz prepogibanja, gibanja, ki je vkoreninjeno v našem vsakdanjem življenju, od knjig do denarnic. Samsung je oblikoval ergonomsko zasnovo, ki omogoča enostavno upravljanje z eno roko ter hkrati zagotavlja poglobljeno celozaslonsko izkušnjo.

Vsak vidik zasnove Galaxy Z Fold5 govori o uporabnosti in praktičnosti. Velikost naprave in razmerja so bili optimizirani tako za uporabo z eno roko kot obema rokama. Kljub več funkcijam in večjemu zaslonu je Galaxy Z Fold5 lažji za devet gramov v primerjavi s predhodnikom, kar poudarja predanost ravnotežju in prenosljivosti. Zložljivost ne pomeni kompromisa pri velikosti zaslona – Galaxy Z Fold5 ima impresiven glavni zaslon AMOLED 2X, ki meri 19,3 centimetre (7,6 palca). Ta omogoča hkratno upravljanje več oken in aplikacij ter tako odpira vrata večopravilnosti.

Navsezadnje pa njegov velik zaslon omogoča izjemno gledanje tudi na prostem, saj je svetlost zaslona povečana za 30 %. To je še posebej pomembno pri delu ali igranju iger na prostem, kjer lahko močna sončna svetloba pogosto ovira izkušnjo.

Galaxy Z Fold5 je telefon, ki vsakodnevno produktivnost ponese na novo raven. Na zaslonu lahko prikaže tri okna, v opravilni vrstici pa je lahko do 12 aplikacij hkrati, zato je prehajanje med njimi sedaj še toliko lažje. Tudi S Pen pisalo, ki je bilo prvič predstavljeno v tretji generaciji telefona Galaxy Fold leta 2021, je bilo sedaj izpopolnjeno, za še boljšo izkušnjo pisanja kot bi pisali po papirju. S pisalom lahko lažje upravljate tudi aplikacije.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

S premikanjem meja in uvajanjem novih oblikovalskih elementov nova Galaxy Z serija izziva norme in prinaša novo dobo mobilne tehnologije, ki navdihuje uporabnike, da sprejmejo transformacijsko moč prepogljivih naprav. Ste pripravljeni obrniti nov list papirja in se pridružiti temu vznemirljivemu potovanju v prihodnost?

ni podpisa
ni podpisa


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije