DATUM ROJSTVA

Rojene na te tri dneve v mesecu vedno spremlja sreča

Če ste rojeni 13., 14. ali 16. v mesecu se vam v življenju obeta veliko sreče in uspeha.
Fotografija: FOTO: Shutterstock 
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock 

Po numerologiji je naša usoda zapisana v datumu, na katerega smo prijokali na ta svet. Vsako število namreč prinaša svoje vibracije in nekoga vodi skozi življenje.

Dan rojstva pomaga bolje razumeti sebe, druge, odločitve in njihove posledice. In rojeni na tri posebne dneve v mesecu imajo po prepričanju numerologov posebno srečo in tudi vpliv, saj naj bi imeli na Zemlji posebno misijo, piše Atma.

Kateri pa so ti datumi?

13. v mesecu

Če ste rojeni na ta dan, sta energija in odločnost ključna elementa v vašem življenju. Imate izjemno spodobnost dosegati vse, kar si želite.

Veliko delate, torej ni vse posledica le sreče, temveč tudi pridnosti, a nedvomno drži, da imate izjemno sposobnost premagati vse ovire, ki se vam pojavljajo na poti do cilja.

Porazov ne marate, ste šarmantni, močni, res pa je, da vas drugi velikokrat ne razumejo. S tem se ne obremenjujte, saj živite po svojih pravilih.

Imate izrazite voditeljske sposobnosti in v zibelko vam je položeno doseganje velikih stvari.

Ljudje, ki so vam blizu, se lahko vedno zanesejo na vas, ste dober organizator, sprva zadržani, a ko se osvobodite spon, zelo družabni.

K vašemu uspehu in sreči prispevajo še kreativnost, organiziranost in doslednost. Ste prizemljeni in praktični, predvsem pa pošteni in to pričakujete tudi od drugih.

Opažate detajle, vidite širšo sliko in v poslu dosegate neverjetne rezultate.

Morali pa bi dojeti, da ljubezen ni znanost in logika. Izogibajte se nepotrebnim sporom in včasih pozabite na popolnost. S tem bo tudi ljubezen, tako kot posel, pri vas cvetela.

FOTO: Gettyimages
FOTO: Gettyimages

Rojeni 14. v mesecu

Zagotovo ste že opazili, da se stvari v vašem življenju zlahka menjajo in da vam to ne povzroča nobenih težav. Enkrat ste na vrhu vi, drugič nekdo drug, to sprejemate in prav takšen pogled na svet vas vodi skozi življenje ter vam prinaša srečo in uspeh.

Imate nešteto talentov, posebej pa vam leži vse, kar je povezano s komunikacijo. Odprti ste za nove ideje, na prvi pogled vse doživljate kot zabavo, a ste le optimistične narave in znate širiti pozitivno energijo tudi na druge.

Cilje, ki si jih zadajate v karieri, zlahka dosegate, hitro se znajdete v vsaki situaciji, tudi najtežji, radi ste v družbi ljudi, od katerih se lahko česa naučite.

Osredotočeni ste na prihodnost, privlači vas vse, kar je novo, radi imate avanture in vedno širite obzorja.

Spodobni ste svet spreminjati na bolje, vaša logika in domišljija nimata meja, radi eksperimentirate ter ste včasih malo nestrpni.

Vaše ideje so neprecenljive, revolucionarne in zaradi vašega značaja hitro sprejete. Uspeh imate zato na dlani.

FOTO: Stockfour/Gettyimages
FOTO: Stockfour/Gettyimages

Rojeni 16. v mesecu

V zgodnji mladosti ste morda imeli občutek, da ne sodite na ta planet. Zato je vaše poslanstvo ustvariti nov, lepši svet.

Veste, da se v življenju vse zgodi z razlogom, ste modri, inteligentni in ne sprejmete zlahka ponujene resnice. Privlačita vas znanost in tehnologija, imate pa tudi močno razvito duhovno plat.  

Ste skrivnostni, mistični in vedno iščete globljo resnico.

Zase in za druge imate visoka merila, ste individualist, radi ste ljubljeni, a hkrati neodvisni.

Rojeni ste z misijo vplivati na druge, vaši nasveti imajo velik vpliv, so lepo sprejeti in odlično se znajdete v vlogi terapevta, psihologa, učitelja ali motivacijskega govorca.

Do drugih ste pogosto skeptični, je pa vaša močna plat prilagodljivost, zaradi katere so vam v življenju dani pogoji za uspeh, ki ga praviloma dosežete.

FOTO: Gian Cescon/Unsplash
FOTO: Gian Cescon/Unsplash

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije