Omleta z zelišči

Preprosto in okusno jed lahko pripravimo v nešteto različicah; da bo bolj nasitna, ji primešamo testenine.
Fotografija: Omleta s špageti in zelišči
Odpri galerijo
Omleta s špageti in zelišči

Omleto si privoščimo za krepak zajtrk ali kosilo, tudi za večerjo, a jo v tem primeru bolj skopo odmerimo. Vanjo vmešamo najrazličnejšo nasekljano zelenjavo, na primer papriko, paradižnik, bučke, jajčevce, nariban korenček. Odlična je z zelišči, ki jih vmešamo v razžvrkljana jajca in potresemo po jedi, preden jo postrežemo.


Da bo obrok še bolj nasiten, v jajca vmešamo kosmiče, lahko jo pripravimo s testeninami. Uporabimo lahko celo špagete, ki so ostali od kosila. V omleto pogosto vmešamo nariban sir, če dodamo nekaj žlic mleka, pa bo prijetno rahla in puhasta. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije