KAKOVOST

Koristni podatek: debelejši moški so boljši ljubimci

Njim v prid govori več dokazov.
 
Fotografija: Večina pripadnic nežnejšega spola ne »pada« na popolno izklesane športne tipe. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Večina pripadnic nežnejšega spola ne »pada« na popolno izklesane športne tipe. FOTO: Thinkstock

Dragi gospodje, obstaja en razlog več, da se prenehate mučiti v telovadnici. V eni od raziskav turške univerze Erciyes, v kateri je sodelovalo 200 odraslih oseb, se je namreč izkazalo, da so moški z nekoliko višjim indeksom telesne mase od povprečja in z nekaj oblogami na trebuhu v postelji vzdržljivejši od tistih s popolno izklesanimi telesi. Natančneje: prvi v postelji v povprečju zdržijo 7,3 minute, medtem ko tisti z normalno ali celo s podpovprečno težo le približno dve minuti.


Na delu so hormoni


Vzrok za to morda ni tako seksi, a v resnici, komu mar: pri obilnejših pripadnikih močnejšega spola je v telesu več hormona estradiola in zato potrebujejo več časa, da doživijo orgazem.
Tisti, ki pridno trenirajo in se lahko pohvalijo z izklesanimi postavami, imajo omenjenega hormona manj ter jih zato pogosteje preseneti prezgodnji izliv.


Ženske imajo rade blazinice


Prav ta študija je odkrila tudi, da večina pripadnic nežnejšega spola ne »pada« na popolno izklesane športne tipe. Kar 75 odstotkov v njej sodelujočih dam je namreč povedalo, da imajo veliko raje povsem običajno moško telo, tako z vsaj malo trebuščka. In zakaj? No, odgovor ne tiči v dejstvu, da jih privlači pivski trebuh, temveč v tem, da se lažje slečejo pred nekom, ki se ne more pohvaliti s popolnim telesom. To je priznalo kar 74 odstotkov pripadnic nežnejšega spola, ki so sodelovale v tej poizvedbi.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije