VOJNA

Tako je videti, ko se Putinova vojska vrne s fronte, oglejte si sedem minut groze (VIDEO)

»Mojega fanta so posedli na stol in ga začeli brutalno pretepati s palicami. Umrl je tudi njegov brat,« je povedalo dekle pretepenega.
Fotografija: FOTO: Zaslonski Posnetek
Odpri galerijo
FOTO: Zaslonski Posnetek

Po spletu kroži posnetek nedavnega dogajanja, ko so pijani ruski vojaki vdrli v kavarno na okupiranem Krimu, nato pa streljali na ljudi in jih silovito tepli s palicami.

Nadzorne kamere so ujele vojaške plačance Vladimirja Putina, kako pretepajo moške in ženske, tako da nekateri zaradi hudih poškodb tudi obležijo. Po poročanju Daily Maila menda ni bilo smrtnih žrtev. 

Vojaki s kalašnikovkami so po praznovanju ruskega praznika dan dneva branilca domovine, znanega tudi kot dan moških, pritekli v kavarno v obmorski vasi Čornomorsk na severu okupiranega Krima.

Pretresljiv posnetek je delilo dekle enega od pretepenih moških, ki je hudo poškodovan končal v bolnišnici.

Po pisanju Daily Maila naj bi pijani vojaki najprej nadlegovali dekleta, nato pa so se stepli z moškimi in poklicali svoje oborožene vojaške kolege. 

»Oboroženi zamaskirani moški so vdrli na balkon lokala, kjer so se zadrževali ljudje, in jih začeli pretepati. Mojega fanta so posedli na stol in ga začeli brutalno pretepati s palicami. Nastradal je tudi njegov brat, ki se je poskušal zavzeti zanj, prav tako njuni prijatelji. Ko smo poskušali izvedeti imena ljudi, ki so ju pretepli, so nam sporočili, da bo celoten primer prikrit. Tako so nam povedali ljudje, povezani z vojsko,« je povedalo dekle pretepenega.

Daily Mail piše, da gre za vojake enote Medvjedi, uradno znane kot 81. brigada, ki je zasebna Putinova vojaška zasedba. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije