Predstavitvena informacija

Prihaja turški zvezdnik Kemal!

Na povabilo Citycentra Celje,  Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana prihaja v Slovenijo glavni igralec priljubljene nadaljevanke Moja boš.
 
Fotografija: Burak Özçivit FOTO: Europark
Odpri galerijo
Burak Özçivit FOTO: Europark

Zvezdnik in privlačen turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, prihaja v Slovenijo. Konec maja bo obiskal tri največja SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji: v Celju, Mariboru in Ljubljani. S svojim obiskom bo razveselil številne oboževalke v Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana.

Obiskovalci največjih nakupovalnih središč v Sloveniji bodo lahko v živo spoznali slavnega Kemala, ki se bo sprehodil med prodajalnami in lokali v posameznih mestih in jih nato pozdravil z velikega odra. Največji oboževalci bodo turškega igralca lahko tudi osebno spoznali na srečanju, t. i. meet & greet, in sicer v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka. 

Srečneži bodo priljubljenega televizijskega zvezdnika Buraka Özçivita lahko opazovali iz prvih vrst, dobili njegov avtogram in se z njim spoznali ter fotografirali. 

Citycenter Celje, Europark Maribor in Citypark Ljubljana so tri od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 801.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije