UMRL V LETALSKI NESREČI

Pretresljiv Prigožinov video! Zgodba o razpadu letala v zraku: Ne bom lagal, raje me ubijte! (VIDEO)

Ne morem lagati, dosegli smo vrelišče in Rusija je tik pred propadom, pravi Prigožin v starem intervjuju, v katerem je Rusijo primerjal z letalom, ki razpada v zraku. Umrl je na letalu, ki je v zraku razpadlo.
Fotografija: FOTO: Telegram
Odpri galerijo
FOTO: Telegram

Po družbenih omrežjih se širi posnetek starega intervjuja Jevgenija Prigožina, nekdanjega vodje najemniške skupine Wagner, ki je v nenavadnih okoliščinah umrl v letalski nesreči v Rusiji, dva meseca po tem, ko je sporočil, da je nezadovoljen z delom ruskih oblasti in se je odpravil v Moskvo izvest državni udar.

image_alt
Kdo je skrivnostna in lepa Prigožinova vdova ter zakaj ji pravijo vladarica iz sence?

image_alt
Rusija potrdila smrt šefa Wagnerjevih plačancev. Kje je Putin? (VIDEO)

Obveščevalci: Bilo je maščevanje za državni udar

Mnogi poznavalci menijo, da okoliščin nesreče ne bodo nikoli objavili. Britanski obveščevalci so prepričani, da je šlo pri Prigožinovi smrti za atentat in da za vsem stoji ruska obveščevalna služba, torej da gre za Putinovo maščevanje za junijski državni udar, Rusija vse seveda zanika.

»Raje me ubij«

V starem intervjuju Prigožin govori o Rusiji, ki jo je primerjal z letalom, ki razpada v zraku! »Raje me ubij, ne bom lagal! Prišli smo do vrelišča. Rusija je na robu katastrofe, kot bi letalo razpadlo v zraku. Zakaj sem tako pošten? Ker nimam pravice lagati pred tistimi ljudmi, ki bodo še naprej živeli v tej državi,« so besede zdaj pokojnika v enem izmed intervjujev.

Ruski preiskovalci potrdili smrt

Ruski preiskovalni odbor je sicer sporočil, da so znanstveniki s pomočjo genetske analize potrdili smrt vodje ruske najemniške vojske Wagner, ki je bil na krovu letala, ki je v sredo strmoglavilo pri Moskvi.

Putin je medtem vse člane ruske najemniške vojske Wagner in drugih ruskih zasebnih vojaških skupin v petek pozval, naj prisežejo zvestobo ruski državi, poroča britanski BBC. Odlok je podpisal dva dneva po strmoglavljenju letala, v katerem je umrlo vseh deset ljudi na krovu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije