TRUMPOV SODELAVEC

»Na večerji se me je dotikal in govoril ostudnosti«

Coreyja Lewandowskega je soproga bogatega donatorja republikanske stranke obtožila spolnega nadlegovanja na dobrodelni večerji.
Fotografija: Corey Lewandowski in Donald Trump. FOTO: Joe Skipper, Reuters
Odpri galerijo
Corey Lewandowski in Donald Trump. FOTO: Joe Skipper, Reuters

Dolgoletnega sodelavca nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa Coreyja Lewandowskega je soproga donatorja republikanske stranke Trashelle Odom obtožila spolnega nadlegovanja na dobrodelni večerji v Las Vegasu konec preteklega tedna. Trashelle je žena gradbenika iz Idaha Johna Odoma. Lewandowski naj bi ji pristopil med večerjo in jo nenehno nadlegoval, otipaval po nogah in zadnjici ter jo skušal prepričati v spolni odnos. Politico poroča, da so štirje udeleženci večerje potrdili obtožbe.

image_alt
Donal Trump prejel finančno pomoč škotskih davkoplačevalcev


»Na večerji se me je nenehno dotikal in mi govoril ostudnosti, me nadlegoval, zaradi česar sem se počutila zlorabljeno in prestrašeno.«

Lewandowski ima štiri otroke


Lewandowski je poročen in ima štiri otroke. Leta 2016 je bil na položaju šefa Turmpove predsedniške kampanje, dokler ga niso umaknili, med drugim zaradi nasilnega obnašanja do novinarke.

image_alt
Hud napad na Melanio: Objavila bom tajne podatke o Trumpu, ki jih Melania še ne pozna


Leta 2017 ga je Trumpu naklonjena pevka Joy Villa obtožila otipavanja in udarjanja po zadnjici, njena obtožba pa je podobna. »O tem govorim javno, ker želim, da odgovarja za svoja dejanja. Imam ljubečega moža in družino. Želim, da tudi druge ženske vedo, da so lahko slišane in da skupaj lahko preprečimo grozne stvari,« je dejala Odomova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije