NJUNA LJUBEZENSKA ZGODBA

Lagal, da ima 1300 evrov pokojnine, da bi se poročil: resnico izvedela, ko se je preselil k njej (VIDEO)

Kljub lažem njuna ljubezen cveti že pol leta.
Fotografija: Ramo in Senija. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube
Odpri galerijo
Ramo in Senija. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube

Ramo in Senija iz Bosne in Hercegovine sta se spoznala prek facebooka, zaradi ljubezni, ki se je rodila med njima, pa je Ramo zapustil svojih sedem otrok, se preselil v njeno hišo in zdaj čakata na poroko. Kot pravita, ju je združila samota, zdaj jima je lažje, ker imata drug drugega, so poročali na TV Krajina.

»Poklical me je že ob štirih zjutraj, a se nisem želela takoj oglasiti,« pove Senija. Ramo pravi, da mu je bila zelo všeč, in je zato takoj zjutraj poklical. Najprej sta govorila prek videoklica. »Rekel mi je, da ima 1300 evrov pokojnine in mercedesa, kar mi je ustrezalo,« je razkrila Senija. Ramo pravi, da je delal v Avstriji, Senija pa dodaja, da je rekel, da ima dobro hišo, da ima tudi ona svojo pokojnino in da ji vse to ustreza.

Kljub lažem njuna ljubezen cveti že pol leta

Ko se je preselil k njej, je bilo vse v redu, a Senija se je spraševala, zakaj je nikoli ni povabil k sebi, na ogled hiše. »Peljal me je v Liskovac, ne v Bihać, malo mi je lagal. Hiša mi ni bila ravno všeč. En mesec je minil, ni pokojnine, sem bila tiho, drugi mesec ni, tretji ni, zato sem ga vprašala, če prejema pokojnino. Rekel je, da jo, a da ni videl poštarja, in potem razkril, da nima pokojnine, da je zadolžen, da nima hiše v Bihaću in da je lagal o vsem,« je podrobno razložila.

Vse to je Ramo potrdil in rekel, da se ne bi mogel poročiti, če ji ne bi lagal. »Zdaj živim tukaj normalno, vse mi ustreza. Nič ne delam, uživam, imam dva avta,« je dodal. A kljub vsemu njuna ljubezen cveti že šest mesecev. »Ni več lagal, lahko mu verjamem na besedo. Živiva skupaj šest mesecev in je vse v redu. Njegovi otroci me kličejo, mi odgovarjajo, me spoštujejo,« pa je odnos med njima opisala Senija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije