NEPRIMERNO

FOTO: Zaradi te fotografije so raztrgali Donalda in Melanio

Otrok je postal sirota, Trump pa drži palec navzgor in se smehlja.
Fotografija: Dojenček, ki je v streljanju ostal brez staršev. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Dojenček, ki je v streljanju ostal brez staršev. FOTO: Twitter

EL PASO – Po streljanju v El Pasu v Wal-Martu – strelec je priznal, da je meril na Mehičane – sta se v bolnišnici pojavila ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump.

O tem je na svojem uradnem twitter profilu poročala tudi Slovenka, mnoge pa je zbodla fotografija, na kateri drži v rokah otroka ustreljenih staršev, Donald Trump pa pri tem dviguje palec in se smehlja. Mnogi so bili ob videnem zgroženi in vztrajajo, da to ni primerno, da je povsem brez empatije, nekdo ga je javno označil za sociopata, nekateri pa celo menijo, da mora prevzeti del odgovornosti za sovraštvo do Mehičanov. Komentatorji na družabnih omrežjih pa niso prizanesli niti Melanii.

Zanimiva pa je še ena navedba iz medijev: trije med tistimi, ki so preživeli streljanje, so bili v preslabem stanju, da bi se pogovarjali s Trumpom ali pa niso znali angleško, medtem ko jih je pet srečanje z njim zavrnilo. Zakaj, ni znano.

Razkrita je še ena podrobnost okoli nastale fotografije: poškodovani otrok je že bil odpuščen iz bolnišnice, a so ga menda samo zaradi obiska Trumpa prinesli nazaj. Sicer pa ni skrivnost, da so bili v družini, iz katere prihaja dojenček s fotografije, Trumpovi podporniki.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije