POROKA SLOVENSKIH NOVIC

Urejala je vrtnice, ko je skozi vrata stopil on

Predstavljamo tretji par, Nino Gregorinčič in Andreja Gržina. Njuna ljubezen je tudi po enajstih letih nepremagljiva.
Fotografija: Metuljčki v trebuhu niso prenehali, Nina in Andrej opišeta trenutek, ko sta se prvič videla.
Odpri galerijo
Metuljčki v trebuhu niso prenehali, Nina in Andrej opišeta trenutek, ko sta se prvič videla.

LJUBLJANA – V uredništvu Slovenskih novic smo tokrat pripravili prav posebno akcijo, iščemo par, ki mu bomo pričarali čarobno poroko, kot je še ni bilo: na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom!

Civilni obred bo v živo ob premierni predstavitvi Janove nove uspešnice Dal bom besedo, in to dan po prazniku vseh zaljubljenih, 15. februarja 2019, na velikem Valentinovem koncertu v dvorani Tabor v Mariboru. Naslednji dan, v soboto, 16. februarja, bomo zmagovalnemu paru organizirali nepozabno zabavo za 100 svatov ter na željo para še cerkveno poroko.

Metuljčki v trebuhu niso prenehali, Nina in Andrej opišeta trenutek, ko sta se prvič videla.
Metuljčki v trebuhu niso prenehali, Nina in Andrej opišeta trenutek, ko sta se prvič videla.

Katera prelepa nevesta in čedni ženin si bosta pred očmi Slovencev ob Janovem žametnem glasu obljubila večno zvestobo? O tem boste odločali tudi vi, dragi bralke in bralci. Presodite, kateri od prijavljenih parov vas bo najbolj očaral, prepričal s svojo ljubezensko zgodbo, kateri par se bo ob pomoči pokroviteljev Medinmleko, Avtohiša Malgaj, Radgonske gorice, Unitur, d. o. o., Cvetličarna Spaans, Sanjska obleka in Podjetje Moda Mi&lan, d. o. o, z blagovno znamko Morro Sartoriale, podal na novo življenjsko pot ob melodiji Dal bom besedo, ki je nastala v sodelovanju Jana Plestenjaka, Zdenka Cotića - Cota ter Modrijanov.

Tokrat predstavljamo tretji par. Zdaj 28-letna Nina Gregorinčič in 33-letni Andrej Gržin iz Ljutomera se ljubita že več kot desetletje, bila je, pravita, ljubezen na prvi pogled. Nina je kot študentka delala v restavraciji, ravno je urejala šopek, kako pomenljivo, rdečih vrtnic, ki naj bi krasile mizo, ko je vstopil Andrej, strojni mehanik po poklicu. »Ozrla sem se proti vratom in med njimi si stal ti, obsijan s sončnimi žarki ...« se dobro spominja Nina, višja medicinska sestra, in še, da sta se njuna pogleda ujela in nista mogla umakniti oči drug z drugega.

Ljubezen, ki jo negujeta že več kot desetletje, bi rada okronala s poroko.
Ljubezen, ki jo negujeta že več kot desetletje, bi rada okronala s poroko.

»Energije so se izmenjale, srce je močno bilo, bila je pravljica,« poveta. Le malo sta se lahko pogovarjala, oči so govorile namesto njiju, pravita. »V tistem trenutku naju je ljubezen, ki sva jo doživela, pripeljala na skupno pot. Zelo malo je parov, ki se približajo takim občutkom in doživijo resnično ljubezen. Midva sva jo in še danes, po enajstih letih skupnega življenja, jo negujeva. Nepremagljiva je najina ljubezen, velikokrat sva padla in se znala pobrati, postala sva še močnejša,« pravita Nina in Andrej, ki ljubezen drug do drugega delita z otrokoma, Anejem in Ninom.


Od prvega dne vesta, da bo njuno življenje svetlejše, če bosta skupaj, pravita, zato sta se sklenila poročiti: veliki dogodek naj bi bil julija lani, a sta poroko zaradi prijateljeve tragične smrti odpovedala. In prestavila na neki drug čas. Ki je zdaj dozorel, postal pravšnji: za poroko s Slovenskimi novicami in Janom Plestenjakom ji je povedala mama in ji tudi prinesla prijavnico. Izpolnila sta jo in spisala pismo, ki je prepričalo žirijo. »Čeprav imava vse v življenju, si želiva ljubezen izpovedati, se zaobljubiti še uradno. Upava, da nama boste pomagali uresničiti najine sanje in se nama boste pridružili pri najini pravljici.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije