NOVOST

Uporabniki Urbane, to morate prebrati

Pripravljajo novost, ki naj bi zaživela marca.
Fotografija: FOTO: arhiv
Odpri galerijo
FOTO: arhiv

LJUBLJANA – Marca bo zaživela nova aplikacija Urbana On-line, ki bo uporabnikom aplikacije omogočala udobno in enostavno polnjenje kartice ter nakup vseh vrst mesečnih vozovnic prek osebnega računalnika ali mobilnega telefona, obljubljajo pri Mestni občini Ljubljana.

Uporabniki Urbane lahko že zdaj spremljajo stanje in pregledujejo zgodovino transakcij na Urbani, po novem pa jo bodo lahko prek spleta tudi polnili in kupili vse vrste mesečnih vozovnic prek osebnega računalnika ali mobilnega telefona.


Ko v bližini ni Urbanomata ...


Zapis nakupa mesečne vozovnice se bo na kartico Urbana (ali IJPP) prenesel ob prvem dotiku kartice na validatorju v avtobusih, zapis kupljenega dobroimetja pa ob prvem dotiku na validatorjih v avtobusih in na Urbanomatih.

Uporabniki, ki že uporabljate storitev Urbana On-line, boste lahko kartice prenesli v nov profil z vpisom številke kartice in gesla za vstop na trenutno spletno stran. V profil boste lahko dodali tudi nove kartice, za katero boste aktivacijsko kodo pridobili na Urbanomatih ali prodajnih mestih LPP.

Urbano uporabi povprečno 550 tisoč uporabnikov letno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije