NAGRADNA IGRA

S Slovenskimi novicami na Melanijine slaščice

Z vlakom Slovenskih železnic vas peljemo na Sevn'ško kuhinjo. Potrebujete le malo sreče v nagradni igri, prvi kupon že danes.
Fotografija: Prva Sevničanka je navdahnila pito Prva dama.
Odpri galerijo
Prva Sevničanka je navdahnila pito Prva dama.

LJUBLJANA, SEVNICA – Pred dvema letoma so ameriške volitve posavsko mestece Sevnica postavile na svetovni zemljevid. Zaradi izvolitve Donalda Trumpa je v kraju zadišalo drugače. Tamkajšnji slaščičarji so tedaj namreč visoko zavihali rokave, vpregli domišljijo in v čast nenadoma najslavnejše rojakinje in (nekdanje) sokrajanke Melanije Trump, ki je kot prva dama Amerike postala ena najbolj prepoznavnih žensk sveta, ustvarili serijo sladkih pregreh. Prav z njimi vas bomo, drage bralke in bralci Slovenskih novic, razvajali prihajajoči petek, 18. maja. Če smo vas minuli mesec popeljali v Šentvid pri Stični na Vseslovenski sejem, se lahko tokrat z nekaj sreče z vlakom brezplačno odpravite na izlet v Sevnico, kjer bo med 15. in 22. uro v središču starega mestega jedra zadišalo po Sevn'ški kuhinji.

Šestdeset vas bo srečnežev, ki vas bomo Slovenske novice v sodelovanju s Slovenskimi železnicami in zavodom KŠMT Sevnica 18. tega meseca popeljale na nepozabno sladko in vinsko majsko petkovo popoldne. Na Glavnem trgu bo s pokušino vin vinorodne dežele Posavje in lokalno kulinarko tedaj namreč zaživel prvi dan festivala Sevniško grajsko poletje 2018, ki ga lahko obiščete z nami. Za tisti dan podarjamo 10 paketov brezplačne vožnje z vlakom iz Ljubljane v Sevnico za dve osebi ter 20 voženj z vlakom za dva iz Novega mesta, vsak nagrajenec pa bo lahko izbral tudi dve izmed treh sladic, ki jih je navdahnila Melanija in bodo bogatile ponudbo Sevn'ške kuhinje na trgu: 20 se vas bo lahko posladkalo s pito Prva dama, 20 s torto Melanija, 20 pa si bo privoščilo sladico Melanija. Seveda pa boste za te malce pregrešne kalorije poprej naredili prostor, saj vas bomo z železniške postaje do prireditve popeljali z vodenim ogledom, na katerem se boste spoznali z znamenitostmi v centru mesta, tudi tistimi, povezanimi s prvo damo, si ogledali mestni park ob Savi in staro mestno jedro. Za gibalno ovirane pa bo organiziran tudi prevoz s postaje do festivala.

Bodite svoje sreče kovač in izpolnite kupon, s katerim se lahko s kančkom sreče dokopljete do obiska Sevn'ške kuhinje. A tudi če ta uide, objavljamo še en kupon dan pozneje, v petkovih novicah 11. maja. V ponedeljek, 14., pa nato stiskajte pesti, da bomo izžrebali prav vaše ime in nagrajencem še isti dan po pošti poslali vozovnice in kupon za sladice. Imena nagrajencev bomo objavili 15. maja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije