DIGGIT

»Povej mi, kaj všečkaš, in povem ti, kdo si!«

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo jutri, 12. junija, sedma konferenca o digitalnih komunikacijah – DIGGIT.
 
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Na konferenci se tradicionalno predstavijo trendi, novosti in dobre prakse iz digitalnih komunikacij, ki jih v času hitrih sprememb še kako potrebujemo. Na enodnevnem dogodku se bodo tako zvrstili številni digitalni strokovnjaki iz Slovenije in tujine, med drugim Hando Sinisalu, Piret Reinson, Neil Harbisson, prvi kiborg na svetu.

Zoran Savin, Sebastjan Boh, Miha Rejc, Simon Slonjšak in Nikola Vuković bodo predstavili digitalne izzive, ki nas čakajo v letu 2018, na okrogli mizi, katere rdeča nit bo, kako biti srečen v digitalnem marketingu, pa bodo spregovorili tudi Aljoša Bagola, Miha Lavtar, Janja Božič Marolt in Uroš Drčič.

Na konferenci bodo spregovorili tudi o tem, kaj prinaša digitalna inteligenca, o veriženju podatkovnih blokov (blockchain) in o trendih v svetu kriptovalut, o novih poslovnih pristopih, katere so bile digitalne inovacije in izdelki, ki so pustili pečat v preteklem letu, konferenca pa se bo zaključila s podelitvijo nagrad diggit. Več o programu si lahko preberite tukaj.  


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije