NAŠLI SO GA

Pogrešani Denis je že doma

Po zdravniški oskrbi so ga pripeljali domov, kjer upajo na najboljše
 
Fotografija: FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
FOTO: Osebni arhiv

GORNJA RADGONA – Med prvimi smo poročali o tem, da je bil v okolici hrvaške Crikvenice najden pogrešani 37-letni Denis Časar iz Stavešincev pri Gornji Radgoni. V sredo, 15. avgusta (na praznik Marijinega vnebovzetja), je odšel na dopust, v Crikvenici pa so ga zadnjič videli 22. avgusta. Seveda so bili svojci bili zelo zaskrbljeni, saj je Denis hud sladkorni bolnik. Ko so videli, da se ni vrnil domov, so sprožili iskalno akcijo. Najprej so ga iskali predvsem po spletnih omrežjih, a neuspešno. Šele po objavi v Slovenskih novicah in nato uradni prijavi policijam na Hrvaškem in zlasti v Sloveniji, je akcija postala resnejša.
 

Brat v iskalno akcijo

Še posebej se je angažiral Denisov brat Sandi, ki je policist, in se je sam odpravil na območje Kvarnerja. Najprej mu je Gregor iz okolice Svetega Jurija ob Ščavnici, ki je tam z družino na dopustu, posredoval fotografijo Denisovega srebrnega opla vectre (reg. št. MS D4-150). Videl ga je namreč na parkirišču v letovišču Dramelj, slabih pet kilometrov od Crikvenice, in ga s telefonom tudi fotografiral. Ko je prejel fotografijo, se je Sandi odpravil proti morju in v dobrih treh urah že bil v Crikvenici. Nekaj ur pozneje nam je po telefonu sporočil, da so med obsežno iskalno akcijo okoli 18. ure našli tudi brata.
 
»Mislim, da je v dobrem stanju in se dobro počuti, vsekakor pa ima zdravstvene težave in šele v naslednjih dneh bomo vedeli, kako je z njim. Že po prihodu v Slovenijo smo ga odpeljali na UKC Maribor, kjer so ga oskrbeli, potem je šel tudi k svojemu zdravniku,« nam je zaupal Sandi, ki ga seveda najbolj skrbi dejstvo, da je Denis hud sladkorni bolnik in najbrž je prav to botrovalo celotni drami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije