NOVICE NAGRAJUJEJO

Paketa sta se razveselila policista

Marjan Horvat je kupon v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami izpolnil na ime hčerke Mateje. On v pokoju sadjari, ona v prostem času nabira zelišča in bere.
Fotografija: Mateja in Marjan venomer kaj ustvarjata. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Mateja in Marjan venomer kaj ustvarjata. FOTO: Oste Bakal

MURSKA SOBOTA – Čeprav se je v zadnjih dneh ozračje nad pomursko ravnico nekoliko ohladilo in ni več takšne žeje, je nagrada v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami zelo razveselila družino Horvatovih iz predmestja Murske Sobote oziroma, kot mnogi pravijo, tamkajšnjega Beverly Hillsa, Černelavcev.

Gre pravzaprav za policijsko družino, saj je veliko njenih članov upokojenih in aktivnih policistov, med drugimi oče Marjan Horvat, ki se je kot prometni inšpektor upokojil leta 2003. Prav on je poslal kuponček, napisal pa ga je na hčerko Matejo Horvat, prav tako policistko od leta 1997, v zadnjem času je na isti postaji, kot je bil nekoč oče, PPP Murska Sobota.

Oče in hčerka, ob njiju sta v gospodinjstvu še žena in mama Marija ter sinek oziroma vnuk Luka, sta si na splošno podobna, saj vedno kaj ustvarjata, in tudi ko imata nekoliko časa za počitek, se ukvarjata s kakšnim konjičkom. Vedno, kot poudarjata, povežeta prijetno s koristnim.
 

Sama si pripravlja kreme


Tako se upokojeni Marjan, ki predvsem rad rešuje križanke in druge uganke, ker to razvija miselnost in pomaga proti demenci, predvsem ukvarja s sadjarstvom in vinogradništvom. Seveda gre za manjše površine, pridelkov ni dovolj niti za lastne potrebe, a Marjan vedno kaj eksperimentira, tako da ima v sadovnjaku kopico eksotičnih dreves.

Mateja v prostem času nabira zelišča in si sama pripravi različne kreme, rada tudi kaj prebere. Povesta še, da imajo pri hiši že od začetka naročene Slovenske novice, ki jih zlasti Marjan prebere v celoti in zadovoljen je, ker veliko pišemo o domačih temah in dogodkih iz bližnje in daljne okolice.
Del nagrade bo nesla v službo. FOTO: Oste Bakal
Del nagrade bo nesla v službo. FOTO: Oste Bakal

Naša gostitelja nam povesta, da so v nagradnih igrah kdaj že kaj zadeli, zdaj pa so vsi zelo veseli, da jim je tudi Poletje s Slovenskimi novicami prineslo lepe in koristne nagrade, ki jih bodo uporabili doma in na morju, zagotovo bo Mateja kaj odnesla tudi v službo: »Sin Luka in nečakinja gresta kmalu v kolonijo na Baško na otoku Krk in še posebno ju bo razveselil čips, ker sta tudi sladkosneda, pa se ne bosta branila niti čokolade in drugih sladkarij.

Nekaj krem jima bo koristilo na morju, seveda tudi druge reči, kot so gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, pa brisača, frizbi.« Paket je res obsežen, klop pri Horvatovih je bila komaj dovolj velika za 17 litrskih ledenih kav, osvežilnega proizvoda Pomurskih mlekarn, tam se je znašlo tudi 27 litrov treh različnih brezalkoholnih Daninih pijač, immuno, detox in active & fit, pa 10 vrečk chio čipsa s petimi različnimi okusi, ničkoliko Kraševih izdelkov, Beletrinina knjiga, kopica Afroditinih izdelkov, kot so gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel, pa še vse za na plažo, brisača, torba, ležalna podloga, frizbi, loparčki, pahljača. 


E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni:

Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni
paket izdelkov. Prijavite se zdaj:

http://promo.delo.si/snpoletje2019
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije