ZAPOSLITEV

Našli smo službo z 8000 evri mesečne plače. Vas mika?

Piškote lahko pečete za 1300 evrov mesečno.
Fotografija: Delovno mesto s plačo osem tisočakov vas čaka v grškem Solunu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Delovno mesto s plačo osem tisočakov vas čaka v grškem Solunu. FOTO: Reuters

LJUBLJANA – Iščete službo ali pa razmišljate o menjavi delovnega mesta oziroma poklica? Možnosti je veliko, saj nove sodelavce iščejo mnogi najrazličnejši delodajalci.

Podjetje Izberi d.o.o. k sodelovanju vabi raznašalca časopisov (med drugim tudi našega). Delo poteka v zgodnjih jutranjih in dopoldanskih urah, nudi pa sklenitev pogodbe o dolgoročnem sodelovanju ter redno in stimulativno plačilo opravljenih storitev.


V UKC Ljubljana iščejo strokovnega sodelavca v službi za odnose z javnostjo in obljubljajo neprecenljive delovne izkušnje v osrednji zdravstveni ustanovi. Izhodiščni plačni razred je 34, kar pomeni 1.607 evrov bruto plače.


V Leku iščejo kar 28 novih sodelavcev različnih profilov.


Iščejo samostojnega slaščičarja. FOTO: Hana Splichal
Iščejo samostojnega slaščičarja. FOTO: Hana Splichal
Sladka služba z lepo plačo čaka slaščičarja, ki ga iščejo v slaščičarni Sladki dar. Zaposlijo slaščičarja, ki ima vsaj 4. stopnjo izobrazbe in 10 let delovnih izkušenj (za 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas). Za 40 ur dela na teden od ponedeljka do petka ter vsako drugo soboto in občasno po dogovoru ponujajo 1300 evrov neto plače in stimulacijo. Iščejo samostojno osebo, s katero so pripravljeni deliti svoje znanje, vendar morajo vedeti, da ne vlagajo časa in znanja v izbrano osebo zaman.

Kar nekaj delovnih mest je razpisanih tudi v javni upravi. Finančna uprava (Furs) je razpisala 10 delovnih mest, večinoma iz 31. plačnega razreda (1428 evrov bruto plače), iščejo pa tudi višjega finančnega svetovalca inšpektorja specialista, ki bo prejemal plačo iz 37. plačnega razreda (1807 evrov bruto).

Bi se selili v tujino za dobro plačo?

Vas mika delo v tujini. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je objavila razpise za več delovnih mest na različnih lokacijah po svetu. Nove sodelavce v svoje vrste vabijo še Urad Organa evropskih regulatorjev za elektronske komunikacije (BEREC Office), ki je razpisal delovna mesta asistentov/tajnic na področju organiziranja dogodkov, logistike, varnosti in financ. Agencija EU za varnost omrežij in informacij (ENISA) razpisuje prosto delovno mesto administrativnega pomočnika izvršnega direktorja. Izbran kandidat bo imel plačo 3739 evrov oziroma 3896 evrov bruto, odvisno od delovnih izkušenj.

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino pri OZN (WIPO) razpisuje prosto delovno mesto 'SENIOR TRANSLATION TECHNOLOGIST – P4 - 19303-FT, Translation and Terminology Technology Section, PCT Translation Division, PCT Services Department, Patents and Technology Sector'. Izbrani kandidat bo delal v Ženevi, s skupno plačo (plača plus stroški namestitve) 128.132 dolarjev na leto.

Evropski azilni podporni urad (EASO) ima razpisanih več prostih mest z vabljivimi plačami. Kar 8049 evrov mesečne neto plače (neto plača + dodatki za bivanje zunaj domovine + dodatki za vzdrževanje gospodinjstva + dodatki za enega otroka in dodatki za izobraževanje) si lahko obeta kandidat, ki ga bodo izbrali za vodjo operacijskega oddelka v Evropskem center za razvoj poklicnega usposabljanja (Cedefop). Čas za prijavo imate do 21. novembra, za opravljanje dela pa se boste morali preseliti v Grčijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije